Hotelul de Gheata de la Balea Lac a fost inclus in Top 100 atractii turistice in lume care trebuie vizitate realizat de publicatia canadiana Financial Post.

Hotelul de Gheata "concureaza" in clasament cu destinatii ca Insula Santorini (Grecia), Zidurile Dubrovnikului (Croatia), Marele Canion (Arizona), Muzeul Guggenheim din Bilbao (Spania),Insulele Galapagos din Oceanul Pacific, Las Vegas, Amsterdam (de Ziua Reginei), Laguna Albastra (Reykjavik, Islanda) sau Marele Bazar din Istanbul.

Deschis in perioada decembrie-aprilie de noua ani, acesta este singurul hotel de gheata din Europa de Sud-Est si unul din cele patru existente in lume.

Hotelul de Gheata balea lac

Tema "Hotel of Ice Balea Lac" din 2013-2014 este "Baroque in Ice", asa ca fiecare din cele 12 camere ale hotelului poarta numele lui Samuel Von Brukenthal, Ludovic al XIV-lea (Regele Soare), Maria Antoaneta, Maria Teresa, Antonio Vivaldi, Bach, Rembrandt, Voltaire, Moliere, dar exista si o camera cu numele celebrului palat Schonbrunn din Viena. Cele trei camere de tip iglu se numesc dupa D’Artagnan, Athos si Porthos.

Hotelul de Gheata a fost rezervat integral cu cateva luni inainte de constructie de mai multi cetateni englezi, primii turisti care au ajuns la Balea Lac in ziua de Craciun, in 2013.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri