Compania Fly Romania, detinuta de omul de afaceri Ovidiu Tender, va opera zboruri de linie interne si internationale spre Italia, Spania, Germania si Turcia incepand cu data de 15 mai. Pretul biletelor pe destinatii interne va fi unul fix, cel mai mic fiind pe ruta Bucuresti-Tulcea (49,90 euro).

“Pentru inceput, vom lansa mai multe rute care vor acoperi atat destinatii clasice cu o cerere bine determinata, cum e Bucuresti – Timisoara, unde propunem un tarif unic, de 69,90 euro, cat si destinatii inedite sau sezoniere, cum va fi cursa Bucuresti– Antalya, operationala din iunie. In viitor, intentionam sa extindem rutele si purtam deja discutii avansate cu mai multe aeroporturi pentru a putea deservi noi destinatii, atat interne, cat si internationale”, a declarat Catalin Butu, director general Ten Airways.

Zborurile pe ruta Timisoara – Bucuresti vor avea o frecventa zilnica exceptand ziua de sambata, iar Tulcea – Bucuresti de trei ori pe saptamana. Rutele internationale vor fi acoperite dupa cum urmeaza: Bergamo cu doua zboruri pe saptamana din Tulcea, Verona cu trei zboruri saptamanale din Timisoara si Bucuresti, Genova cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti, Barcelona cu trei curse saptamanale din Bucuresti, Frankfurt, cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti si unul din Tulcea si Antalya cu o cursa saptamanala din Bucuresti incepand din luna iunie.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru Bucuresti – Timisoara si 49,90 euro/zbor pentru Bucuresti - Tulcea, in vreme ce pe rutele internationale, preturile pornesc de la 29,90 de euro/zbor. In aceste tarife sunt incluse transportul unui bagaj de cabina de maxim sapte kg si a unui de cala de cel mult 20 kg, precum si servicii de catering la bord.

Orar zboruri Fly Romania

Biletele pot fi achizitionate online de pe site-ul companiei, www.flyromania.com, care este deja functional sau de la agentiile partenere.

"In prezent, dezvoltam o retea de agentii partenere in care vor putea fi gasite biletele de avion", a explicat Butu.

Operatiunile Fly Romania sunt conduse de o echipa de management cu o experienta medie de 10 ani in aviatie. Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip MD-82 si MD-83 apartinand companiei aeriene Ten Airways si, anterior, operatorului Alitalia.

Ten Airways, companie detinuta de Ovidiu Tender, care opereaza brandul Fly Romania, si-a inceput activitatea in anul 2010, operand curse in sistem charter si wet lease (inchirierea aeronavei cu tot cu echipaj si servicii pentru a opera in numele altei companii). Printre clientii Ten Airways se numara Blue Air, Air Moldova, Aegean Airlines, Roya Maroc, Air Mediterrannee sau Blue Panorama, in sistem wet lease, respectiv Perfect Tour si Paralela 45 in sistem charter.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri