Compania aeriana irlandeza low-cost Ryanair a lansat programul de iarna pentru Romania, cu doua noi zboruri, catre Londra si Dublin (15 zboruri saptamanale).

Ryanair va opera pe 1 aprilie primul zbor Bucuresti – Londra. “Pe 1 aprilie vom sarbatori primul zbor inaugural de la Bucuresti la Londra, iar a doua zi la Dublin”, a declarat Katarzyna Gaborec.

Compania promite sa ofere pasagerilor posibilitatea de a lua un al doilea bagaj gratuit, locuri alocate si utilizarea de dispozitive electronice portabile la bordul aeronavei.

Ryanair ofera 100.000 de locuri la un pret de 20 de euro pentru calatorii in aprilie si mai, disponibile pentru rezervare pana la miezul noptii luni 24 martie.

Compania Ryanair opereaza sase rute din Romania, de pe trei aeroporturi, Bucuresti, Constanta si Targu Mures. Din Constanta, compania zboara sezonier, iar din Targu Mures are patru curse pe saptamana catre Bruxelles (Aeroportul Charleroi) si Pisa (Italia, Aeroportul Galileo Galilei).

Irlandezii de la Ryanair au peste 500.000 de zboruri anual de la 65 de baze, peste 1.600 de rute low-cost, catre 186 de destinatii in 30 de tari si opereaza o flota de peste 300 de noi aeronave Boeing 737-800 .

Compania are o comanda ferma pentru inca 175 de avioane Boeing, care vor fi livrate intre 2014 si 2018. Anul acesta, Ryanair va transporta peste 81 de milioane de pasageri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri