Peste 5.000 de locuri de cazare vor fi disponibile, intre 5 mai si 15 iunie, in cadrul editiei de primavara a programului "Litoralul pentru toti". In oferta sunt incluse unitati de cazare din toate statiunile din judetul Constanta.

Programul a fost lansat de Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) cu scopul de a realiza continuitatea sezonului dupa minivacanta de 1 Mai, iar oferta este diversificata si include, in acest an, si hoteluri care ofera turistilor pachete all inclusive.

"Programul «Litoralul pentru toti» se afla la cea de-a 14-a editie, ca program traditional in care patronatele hoteliere si agentiile de turism si-au dat mana in vederea atragerii turistilor in perioada de extrasezon pe litoralul romanesc, in conditiile in care nicio alta destinatie externa nu vine cu o oferta atat de avantajoasa", a spus presedintele ALDD, Corina Martin.

Ea a precizat ca pentru a veni in sprijinul turistilor lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale din editia septembrie - octombrie 2013, "ceea ce inseamna ca aceste pachete pot avea si preturi inferioare acestor plafoane tarifare".

Astfel, pentru zona Mamaia - Constanta - Eforie, pentru sase nopti de cazare la un hotel de o stea turistii trebuie sa plateasca 205 lei de persoana, 235 de lei la un hotel de doua stele sau 315 lei cu mic dejun inclus, 265 de lei la un hotel de trei stele ori 425 de lei cu mic dejun, 485 de lei la un hotel de patru stele, respectiv 605 lei la unul de cinci stele, potrivit Mediafax.

Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza si de varianta all inclusive care asigura toate cele trei mese servite in regim bufet, bauturi, acces la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja. Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de cinci nopti de persoana ajung pana la 765 de lei la un hotel de trei stele, 875 de lei la unul de patru stele si pana la 985 de lei de persoana la o unitate de cinci stele.

Pentru sudul litoralului, in statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai si Vama Veche, tarifele maximale pentru aceasta editie a "Litoralului pentru toti" sunt semnificativ mai mici. Astfel, tarifele pentru un sejur de sase nopti de persoana vor fi cuprinse intre 159 de lei la un hotel de o stea, fara mic dejun, si 469 de lei de persoana la un hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus, preturi similare cu cele de la editia de anul trecut a programului.

"Pana acum s-au inscris in program 38 de hoteluri din statiunile de pe litoral, care pun la dispozitie 5.408 locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vandute in peste 70 de agentii de turism din toata tara, ceea ce inseamna ca la sfarsitul editiei de primavara a programului, cel putin 32.000 de turisti vor putea beneficia de vacante pe litoral la tarife reduse", a mai spus Corina Martin.

Sursa foto: Statiunea Mamaia/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri