Brandul hotelier de lux Four Seasons Hotels&Resorts ataca domeniul aviatiei si introduce tururi "la inaltime" incepand din februarie 2015. Compania canadiana a inchiriat o aeronava Boeing 757 prin care va organiza sejururi pentru mai multe zile, la preturile care ajung la peste 100.000 de euro de persoana.

Aeronava numita si Four Seasons Jet va fi branduita cu logo-ul companiei, iar interioarele vor fi personalizate de catre echipa de design a operatorului aerian. Aceasta va avea 52 de locuri, dispuse dupa formula 2-2, conform CNN.

Four Seasons a anuntat ca a dat deja startul rezervarilor pentru calatorii care vor avea loc in lunile februarie, aprilie si august 2015.

Prima calatorie lansata, “In jurul lumii”, va avea o durata de 24 de zile si va acoperi noua destinatii, de la Los Angeles la Londra. Pretul este de 119.000 de dolari de persoana si include opriri in destinatii precum Hawaii, Bora Bora, Sydney, Bali, Thailanda, Mumbai si Istanbul.

Un sejur mai scurt, de 16 zile in Europa, include destinatii precum Paris, Lisabona, Milano, Istanbul, St. Petersburg si Praga.

Fiecare calatorie include transport cu avionul si la sol, excursii planificate, mancare, bauturi si cazare in unitati Four Seasons.

Sursa foto: Fourseasons.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri