Compania aeriana irlandeza low-cost Ryanair este din nou intr-o situatie proasta dupa ce echipajul zborului 4332, pe ruta Tenerife – Manchester, a implicat pasagerii intr-un joc cu un sul de hartie igienica, scrie mirror.co.uk.

O parte dintre pasageri au intrat in jocul organizat de echipaj, care avea ca premiu bauturi gratuite. Pasagerii au fost impartiti in doua echipe de un membru al echipajului si au jucat 6 sau 7 runde in speranta ca vor castiga bauturi gratuite.

Rola de la toaleta a fost aruncata din partea din fata a avionului spre spate lovind mai multi pasageri. In timpul jocului, un pensionar a fost lovit in fata.

Jocul a tinut aproximativ 20 de minute si a perturbat pasagerii care doreau sa se odihneasca. Intr-un final echipajul a spus ca nu este niciun premiu si ca doar a a dorit sa interactioneze cu pasagerii pentru ca zborul era lung, de 4 ore si 25 de minute.

Si in februarie, imaginea Ryanair a avut de suferit dupa ce pasagerii unui zbor au chemat politia intrucat au stat in avion la sol 11 ore fara a primi apa, macare sau sa fie lasati sa coboare.

Ryanair a efectuat in aprilie primul zbor Londra Stansted – Bucuresti Otopeni si Dublin-Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri