Operatorul aerian Fly Romania, detinut de omul de afaceri Ovidiu Tender, introduce o noua destinatie in programul de vara, Bucuresti - Palermo.

Compania va opera primele zboruri pe 15 mai. Celor sase destinatii din Italia, Spania, Germania si Turcia li se adauga Palermo, cel mai mare oras din Sicilia. Zborurile vor avea o frecventa bi-saptamanala, in zilele de marti si joi si pot fi deja rezervate pe site-ul companiei. Tarifele pentru zborul Bucuresti – Palermo vor incepe de la 29.90 euro.

“Prin introducerea orasului Palermo in programul nostru de vara am ajuns deja la sapte destinatii internationale, iar intentia noastra este sa extindem rutele si purtam in continuare discutii cu mai multe aeroporturi in acest sens. Am vandut bilete pe toate destinatiile, dar cele mai cautate sunt Barcelona, Genova si Frankfurt unde avem rezervari inclusiv pentru zboruri ce vor fi operate in luna septembrie”, a declarat Catalin Butu, directorul executiv al companiei.

Fly Romania va opera zboruri interne si internationale incepand cu mijlocul lunii mai. Rutele internationale vor fi: Bergamo cu doua zboruri pe saptamana din Tulcea, Verona cu trei zboruri saptamanale din Timisoara si Bucuresti, Genova cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti, Barcelona cu trei curse saptamanale din Bucuresti, Frankfurt, cu trei zboruri saptamanale din Bucuresti si unul din Tulcea, Palermo cu doua zboruri saptamanale din Bucuresti si Antalya cu o cursa saptamanala din Bucuresti incepand din luna iunie. Pe ruta Timisoara – Bucuresti, zborurile vor avea o frecventa zilnica exceptand ziua de sambata, iar Tulcea – Bucuresti de trei ori pe saptamana.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru Bucuresti – Timisoara si 49,90 euro/zbor pentru Bucuresti - Tulcea, in vreme ce pe rutele internationale, preturile pornesc de la 29,90 de euro/zbor. In aceste tarife este inclus transportul unui bagaj de cabina de maxim 7 kg si al unuia de cala de cel mult 20 kg, dar si servicii de catering la bord.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip MD-82 si MD-83 apartinand companiei aeriene Ten Airways si, anterior, operatorului Alitalia.

Fly Romania, brand al Ten Airways, companie aeriana cu capital romanesc care si-a inceput activitatea in 2010, vizeaza 100.000 de pasageri in acest an. Ten Airways a operat in sistem charter si wet lease (inchirierea aeronavei cu tot cu echipaj si celelalte servicii).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri