Agentia de turism OVI Travel a lansat vivolis.ro, prima platforma online full mobile din Romania pentru rezervari de servicii turistice – bilete de avion, hoteluri si pachete super city break, prin telefon mobil, tableta, laptop sau computer, inclusiv prin aplicatiile WhatsApp si Viber. Investitia in platforma vivolis.ro, care functioneaza impreuna cu platforma RED Bookings pentru agentii de turism partenere, se ridica la 250.000 de euro.

Compania va investi inca 100.000 de euro in platforma vivolis.ro pana la sfarsitul anului 2015. Tot pana atunci, OVI Travel se asteapta ca vivolis.ro sa genereze venituri de aproximativ 1 milion de euro, vanzari de 35%-40% pentru pachete super city break (bilete de avion si cazare pana la 7 nopti) si pentru cazare, vanzari de 30% a biletelor de avion si restul pentru servicii care vor fi disponibile in curand (chartere, croaziere, asigurari, transferuri, rent a car si excursii optionale), sustine Raluca Ioana Dumitru, manager general OVI Travel.

Noutatea cu care vine platforma vivolis.ro este super city break-ul prin care clientii isi pot stabili o vacanta mai lunga decat printr-un city break standard, de pana la 7 nopti petrecute la destinatie. Vivolis.ro afiseaza in timp real tarifele pentru biletele de avion si cazare, iar utilizatorii isi pot crea singuri pachetele turistice si isi pot alege destinatia in functie de activitatile pe care vrea sa le practice in vacanta.

Vivolis.ro ofera cazare la 90.000 de hoteluri din intreaga lume, cifra care pana in decembrie 2014 va ajunge la 140.000, si zborurile a 450 de companii aeriene. Compania OVI Travel are momentan cinci agenti care asigura suportul pentru clientii noii platforme si are in plan crearea unui call center exclusiv vivolis.ro.

OVI Travel a creat o platforma pentru plati prin dispozitive mobile datorita solicitatilor clientilor pentru servicii online, tendinta care a facut ca turismul online sa creasca cu 20% in 2013 fata de 2012. Agentia de turism OVI Travel activeaza pe piata romaneasca din 2008, iar anul trecut a avut o cifra de afaceri de aproximativ 800.000 euro, in crestere cu aproximativ 150% fata de
2012, si a vandut aproape 4.000 de vacante.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri