Agentia de turism Paralela 45 deschide o noua agentie de turism, in Tulcea, care va deservi turistii interesati de vacante in Delta Dunarii. Potrivit presedintelui companiei, Alin Burcea, agentia va oferi si transferuri pana si de la aeroport.

Noua investitie vine dupa deschiderile de la Satu Mare si Chisinau, iar pana la finalul anului compania va deschide alte doua agentii. "Deschiderea noii agentii de turism din Tulcea face parte din strategia noastra de dezvoltare pentru anul 2014, iar decizia s-a bazat in mare parte pe solicitarile pe care le-am primit din partea turistilor din zona, unde nu exista o acoperire completa din punct de vedere al vacantelor. Turistii vor avea la dispozitie intreaga oferta Paralela 45 si cel mai important – le vom pune la dispozitie transferuri pana si de la aeroport", declara Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.

alin burcea, paralela 45, delta dunarii

Paralela 45 va acoperi cu agentia din Tulcea toate destinatiile din lume si ofera servicii de cazare interna si internationala, bilete de avion si chartere, transferuri, asigurari de calatorie, inchirieri de masini, circuite pe toate continentele, destinatii exotice, citybreak-uri si croaziere.
Paralela 45 a incheiat 2013 cu o cifra de afaceri de aproximativ 35 de milioane de euro, in crestere cu 12% fata de 2012. In zona de sud-est a tarii, Paralela 45 este prezenta cu agentii in Galati, Braila si Tecuci.

Alin Burcea, presedintele Paralela 45, a declarat la inceputul lunii mai ca grupul va depasi 1,2 milioane euro din vanzarile pe litoral, in timp ce turismul intern va genera peste 2 milioane de euro. Potrivit lui Burcea, Mamaia ramane si in 2014 statiunea preferata a turistilor si va avea un grad de ocupare de 90%. Compania are agentii si pe litoral, in Constanta si in Neptun.

Paralela 45 a deservit anul trecut aproximativ 100.000 de turisti si a inregistrat o cifra de afaceri de 35 milioane de euro. Pentru acest an, compania cu 35 de filiale si 180 de angajati, aflata pe piata de 24 de ani, tinteste un rulaj de 40 de milioane de euro.

Sursa foto: Delta Dunarii/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri