Agentiile de turism din Iran participa la un infotrip prin care peste 1.500 de iranieni vor veni in Romania cu zboruri charter, obiectivele vizate fiind litoralul, zona de munte, Delta si Capitala, conform reprezentantilor agentiilor de turism.

Mai multi agenti de turism din Iran participa in aceasta perioada la un infotrip pe litoral, alaturi de alti 160 de reprezentanti ai agentiilor de turism din Romania, dar si din Republica Moldova.

"Din discutiile pe care le-am avut cu reprezentantii agentiilor iraniene, acestia spun ca in perioada 19 iulie-27 septembrie, vor avea un zbor charter saptamanal pe ruta Teheran-Bucuresti. Ei estimeaza ca vor veni in Romania cu aceste zboruri peste 1.500 de turisti iranieni", a declarat Adrian Voican, directorul general al agentiei Bibi Touring, organizatorul infotripului, potrivit Mediafax.

El spune ca turistii iranieni vor merge pe patru programe in Romania, respectiv litoral (in special Mamaia), munte (Valea Prahovei), Delta si Bucuresti.

Reprezentantii agentiilor de turism din Iran au aratat ca cea mai mare problema pe care o intampina la trimiterea turistilor in Romania este obtinerea vizelor. Acestia au incercat in ultimii ani, fara succes, sa organizeze zboruri charter catre litoralul romanesc.

Sursa foto: Costinesti, Romania/ Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri