Aba Turism SRL, firma care administreaza hotelul “Ramada" din Oradea, a intrat in insolventa, dupa ce a acumulat datorii totale de peste 52 de milioane de lei, echivalentul a peste 11 milioane de euro la nivelul anului 2012, potrivit Tribunalului Bihor.

Compania din Oradea a incheiat anul 2012 cu afaceri de 1,9 milioane de euro si pierderi de peste 900.000 de euro, conform datelor raportate la Ministerul de Finante. Pe langa firma Aba Turism SRL a intrat in insolventa si Aba-Ro SRL Oradea, societate care in anul 2012 a raportat afaceri de aproape 4 milioane de euro si un profit net de aproape 300.000 de euro. Ambele insolvente vor fi gestionate de acelasi administrator judiciar, iar termenul de inscriere la masa credala este 20 iunie 2014.

Conducerea hotelului Ramada Oradea a primit la inceputul anului trecut titlul de "Hotelul Anului" 2012 de la cel mai mare lant hotelier, Wyndham Hotel Group, care detine peste 7.000 de hoteluri in intreaga lume, intre care si cele din brandul Ramada. Titlul a fost decernat la Londra, cu ocazia Premiilor Anuale pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, si plaseaza Ramada Oradea in cadrul hotelurilor de top la nivel mondial ale retelei Wyndham. Unitatea oradeana a concurat cu peste 190 de hoteluri de pe trei continente, iar distinctia este una care "echivaleaza cu Oscarul in domeniul Hotelier", potrivit ebihoreanul.ro.

Sursa foto: ramadaoradea.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri