Proprietarii parcului de distractii Divertiland au investit 150.000 de euro intr-un concept store de biciclete si articole sportive.

Magazinul DivertilandX este amplasat in incinta parcului, pe o suprafata de 150 de metri patrati, si comercializeaza peste 1.000 articole sportive. “Majoritatea clientilor Divertiland sunt familii, care cauta sa isi petreaca timpul liber intr-un mod activ. Divertiland este in prezent un centru de activitati acvatice, activitati indoor si activitati sportive, oferind cate o alternativa pentru toti cei pasionati de miscare in aer liber: teste de biciclete, tobogane si activitati acvatice, surfing, volei, ping-pong, paintball”, a declarat Irina Popescu, director de marketing si comunicare Divertiland.

In topul celor mai cautate si achizitionate produse ale noului concept store DivertilandX se numara: echipamentele speciale de biking, elementele de siguranta, dar si bicicletele de tip mountain bike.

Parcul Divertiland, care apartine unei familii de greci, a fost inaugurat a vara anului 2012. Pana anul trecut, investitiile ajunsesera la 25 milioane de euro. Parcul de distractii are in prezent o suprafata de 7,2 hectare si vrea sa ajunga cea mai mare facilitate de acest gen din regiune, in contextul in care etapele viitoare ale proiectului prevad extinderea pana la 45 de hectare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri