Travel Communication Romania, agentia de relatii publice, comunicare si evenimente dedicata industriei turismului si de lifestyle, are un nou managing director. Functia este ocupata de Andra Spalatelu, care a fost anterior manager de comunicare si evenimente in aceeasi companie.

Travel Communication Romania a fost fondata in anul 2012 de catre Razvan Pascu, consultant in marketing turistic cu peste 7 ani de experienta in social media si comunicare. Functia de managing director a fost ocupata de Razvan Pascu inca de la fondarea companiei.

Andra Spalatelu este un profesionist in comunicare cu experienta de peste 5 ani in domeniul organizarii evenimentelor si relatii publice, gestionand in timp proiecte pentru companii din zona de retail, dar si zona non-guvernamentala sau turistica.

Travel Communication Romania isi propune sa promoveze jucatorii din industria turismului si lifestyle - agentii de turism, companii aeriene, regiuni turistice din Romania si din strainatate, hoteluri si resorturi si cluburi de wellness care doresc sa fie vizibili in fata publicului din Romania. Printre clientii agentiei se numara grupul de companii aeriene Air France KLM, clubul de wellness Pescariu Sports & SPA, Oficiile de Turism ale Frantei, Austriei si Germaniei, portalul de cazare HotelGuru.ro, agentia Business Travel Turism, Happy Tour si altii.

Piata de PR a inregistrat o scadere vizibila anul trecut, conform unei analize WALL-STREET.RO.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri