Zeci de hoteluri si alte spatii de cazare de pe litoral sunt scoase la vanzare. Complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere, Panoramic din Olimp este cel mai scump, la 30 de milioane de euro, iar pretul cel mai scazut este de 70.000 de euro.

Complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere si Panoramic din statiunea Olimp, cumparat la inceptul anului 2008 cu 30 de milioane de euro de catre omul de afaceri Josef Goschy, este scos la vanzare pentru suma de 30 de milioane de euro, in conditiile in care in 2012 proprietarul solicita 60 de milioane de euro. Unitatile hoteliere sunt listate pe spatiicomerciale.ro, site specializat pe segmentul comercial lansat de portalul imobiliare.ro, potrivit Mediafax.

Si Hotel Onix din statiunea Cap Aurora, detinut tot de Goschy, cu 237 camere este de vanzare, proprietarul solicitand 5,2 milioane de euro. La un pret de 3,2 milioane de euro este scos la vanzare un hotel de patru stele, cu 110 camere, si 4 vile in Venus, in timp ce pentru Hotel Corina, tot din Venus, cu peste 100 de camere, pretul solicitat este de aproape 1,7 milioane de euro.

Peste 1 milion de euro vor sa obtina proprietarii din vanzarea unor hoteluri din Constanta, zona I.C. Bratianu - 1,49 milioane de euro (24 de camere), Eforie Nord (30 de camere, 1,2 milioane euro; 73 camere - 1,1 milioane euro si 35 camere - 1,15 milioane euro). In total, un numar de 45 de unitati hoteliere, inclusiv pensiuni sau campinguri, cea mai ieftina oferta fiind o pensiune in constructie in Costinesti, cu 15 camere, pentru care pretul este de 70.000 de euro.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri