Compania aeriana British Airways si-a mentinut zborurile prevazute catre Tel-Aviv pentru miercuri, in pofida recomandarii Agentiei Europene pentru Securitate Aeriana (AESA) de a nu mai deservi pana la noi ordine aeroportul international Ben Gurion, informeaza AFP.

"Noi functionam normal. Siguranta si securitatea sunt principalele noastre prioritati si continuam sa urmarim situatia cu atentie", a explicat un purtator de cuvant al companiei britanice pentru AFP. British Airways are doua zboruri Londra-Tel-Aviv prevazute pentru miercuri. Primul a decolat in cursul diminetii din capitala britanica, iar al doilea va pleca la ora locala 22.30 (00.30 ora Romaniei), potrivit Mediafax.

AESA a comunicat recomandarea sa cu cateva ore dupa decizia Agentiei Federale Americane pentru Aviatie (FAA) de a interzice pentru 24 de ore companiilor americane sa efectueze zboruri catre sau dinspre Israel, dupa ce o racheta lansata din Gaza a aterizat intr-o localitate situata in apropierea aeroportului international din Tel-Aviv.

Spre deosebire de British Airways, numeroase companii aeriene europene au decis sa nu isi anuleze cursele catre Tel-Aviv miercuri, intre acestea numarandu-se Air France, Lufthansa sau EasyJet. Majoritatea companiilor aeriene sunt extrem de prudente de la prabusirea avionului Malaysia Airlines joi, doborat probabil de o racheta sol-aer deasupra Ucrainei.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri