Compania aeriana Tarom a anuntat miercuri ca va relua zborurile dinspre si catre Tel Aviv, care vor fi operate conform orarului normal de zbor, inclusiv cursa de miercuri. Aeronava catre Israel urmeaza sa decoleze la ora 20:55, iar cea din Tel Aviv va zbura spre Bucuresti de la ora 00:30.

Tarom mentioneaza ca pasagerii au posibilitatea sa modifice fara penalizari datele de calatorie, dar si sa solicite restituirea costurilor pentru bilet daca au anulat calataria. Tarom a anutat marti seara anularea cursei RO 153/4 Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti, "pentru ca nu putea fi operata in siguranta".

"Ca urmare a mesajelor primite din partea autoritatilor de pe aeroportul Ben Gurion din Tel Aviv, cursa RO 153/4 Bucuresti-Tel Aviv-Bucuresti din data de 22.07.2014 a fost anulata pentru ca nu putea fi operata in siguranta", a anuntat Tarom intr-un comunicat.

Pasagerii cursei Tarom Bucuresti-Tel Aviv-Bucuresti care a fost anulata beneficiaza de asistenta, a asigurat compania. Marti seara, Agentia europeana pentru siguranta aeriana (AESA) a recomandat companiilor europene sa evite cursele aeriene spre Israel pana la stabilizarea situatiei, din cauza riscului unor atacuri cu racheta.

AESA a luat aceasta decizie dupa un atac cu rachete care a avut loc in apropierea aeroportului din Tel Aviv.
Anterior, companiile aeriene Air France, Lufthansa, Delta, Air Canada, EasyJet au decis, de asemenea, suspendarea zborurilor spre Israel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri