Blue Air redeschide din 30 septembrie cursa regulata Bucuresti – Torino (Cuneo) si retur cu 2 frecvente/ saptamana, in fiecare zi de marti si sambata, la preturi incepand de la 28 euro/ segment de zbor.

Operatorul aerian low-cost Blue Air redeschide din 30 septembrie cursa regulata Bucuresti – Torino (Cuneo) si retur cu 2 frecvente/ saptamana, in fiecare zi de marti si sambata, la preturi incepand de la 28 euro/ segment de zbor.

Pe ruta Bucuresti-Torino efectueaza zboruri si companiile Alitalia, Turkish Airlines, Lufthansa, Air France, Austrian Airlines, Tarom, KLM, British Airways, Bruxelles Airlines.

Blue Air opereaza in Italia 9 alte rute:

  • din Bucuresti, catre: Bologna, Catania, Milano, Napoli, Roma si retur
  • din Bacau, catre: Bologna, Milano, Roma, Torino si retur.

“Blue Air analizeaza in permanenta solicitarile primite din partea pasagerilor si din acest motiv am reintrodus ruta Bucuresti – Torino si retur, ce in prezent este operata doar din Bacau. Mai mult, pasagerii care isi vor cumpara bilelete de avion pe aceasta noua ruta vor avea un bagaj de cala gratuit in limita a 32 de kg, pentru biletele achizitionate pana pe 30 septembrie, cu perioada de calatorie pana la sfarsitul orarului de iarna 2014/ 2015”,a declarat Gheorghe Racaru, director general Blue Air.

Cele mai noi destinatii de vacanta introduse de Blue Air pentru vara 2014 sunt Antalya, Bodrum, Heraklion, Corfu, Lefkada, Zakynthos sau Tel Aviv. Din 2004 si pana in prezent, peste 9,5 milioane de pasageri au calatorit cu Blue Air, in toata Europa.

Blue Air intentioneaza sa participe, impreuna cu fondul de investitii Renaissance Capital, detinut de grupul rus Onexim, controlat de omul de afaceri Mikhail Prokhoroc, la procedura de privatizare a operatorului Cyprus Airways, potrivit companiei aeriene low-cost.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri