Compania aeriana low-cost Wizz Air va lansa curse spre orasul italian Bari, din Timisoara si din Cluj Napoca. Zborurile vor fi operate de doua ori pe saptamana, respectiv marti si sambata.

Wizz Air va opera doua zboruri saptamanale de la Timisoara spre Bari de la 1 noiembrie, alte doua din Cluj Napoca catre aceeasi destinatie urmand sa fie disponibile din 14 martie 2015, noteaza Mediafax.

"Suntem increzatori ca pasagerii nostri din Romania vor fi incantati sa viziteze Marea Adriatica si provincia Bari, in timp ce italienii pot descoperi regiunile din Romania calatorind cu un Airbus A320 nou, pentru a se bucura de vacante accesibile", a declarat, intr-un comunicat, Daniel de Carvalho, corporate communications manager la Wizz Air.

Dupa adaugarea acestor doua destinatii noi, Wizz Air ajunge la 21 de rute din Cluj-Napoca si 15 rute din Timisoara. Biletele pentru cele doua rute noi pot fi rezervate pe wizzair.com, iar pretul de vanzare pleaca de la 89 lei/ zbor, cu toate taxele incluse.

Wizz Air opereaza o flota de 53 aeronave Airbus A320 de la 18 baze, pe 300 de rute care asigura legatura intre 98 de destinatii din 35 de tari. Compania a avut 13,9 milioane de pasageri in anul fiscal incheiat in martie 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri