Compania pariziana de transport public RATP, in colaborare cu operatorul de telefonie Orange, a lansat, incepand de luni, un serviciu de Wi-Fi gratuit la bordul autobuzelor care fac legatura intre Paris si aeroportul Roissy-Charles de Gaulle.

Obiectivul operatiunii, cu durata de sase luni, implementata pe linia Roissybus, este sa "favorizeze conectivitatea turistilor care sosesc in capitala" Frantei, a precizat compania RATP, intr-un comunicat. "Serviciul este in totalitate gratuit pentru utilizatori", a adaugat compania, scrie Mediafax.

Proiectul este realizat prin intermediul companiei de publicitate Media Transports a RATP. "La finalul experimentului, RATP si Media Transports vor evalua buna functionare a serviciului, numarul de utilizatori si viabilitatea unui model economic finantat prin publicitate", a anuntat compania de transport public din Paris.

Potrivit companiei, calatorii vor putea sa se conecteze la Internet prin acest serviciu folosind telefoanele smartphone, tablete sau laptopuri, pentru o durata de 30 de minute, indiferent de operatorul lor. Astfel, calatorii isi vor pregati mai bine sosirea la Paris (vor verifica traseul mijloacelor de transport in comun, amplasarea hotelului etc.), dar si plecarea din capitala Frantei (vor verifica in timp real programul zborurilor, eventuale modificari etc.).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri