Peste 200.000 de turisti sunt asteptati in acest weekend prelungit in statiunile de pe litoral, unde vor putea participa le festivitatile organizate de Ziua Marinei, parada de moda sau concerte de muzica electronica.

Astfel, in cel mai aglomerat weekend din aceasta vara, asa cum se asteapta patronii unitatilor de cazare de pe litoral, distractia a inceput inca de vineri dimineata, cand, pe faleza din apropierea Cazinoului din Constanta, zeci de mii de oameni au mers sa asiste la manifestarile prilejuite de Ziua Marinei.

Festivitatile se vor desfasura pe tot parcursul zilei de vineri, incheindu-se in jurul orei 22.00 cu concerte si retragerea cu torte executata de marinarii militari. Manifestari similare vor fi organizate si la Mangalia, pentru turistii aflati in statiunile din sudul litoralului, informeaza Mediafax.

Ca la fiecare sfarsit de saptamana, statiunea Mamaia va fi centrul distractiei, in toate cluburile din statiune urmand sa aiba loc concerte, sustinute de artistii in voga ai momentului. Tot in Mamaia, va fi organizata saptamanala parada a carelor alegorice, dar si unul dintre cele mai importante evenimente globale dedicate modei, International Fashion Weekend.

Trupele romanesti sustin concerte in Mamaia si Venus

In Mamaia Sat va avea loc Festivalul de muzica electronica Suwaves, iar pe plaja Modern din Constanta va fi organizat Festivalul Zilele Prieteniei Bergenbier", pe scena ridicata cu acest prilej urmand sa evolueze, in cele doua zile ale manifestarii, 16 dintre cele mai tari trupe romanesti, intre care Suie Paparude, Vunk, Parazitii ori Vita de Vie."

De asemenea, in Venus va fi organizat unul dintre concertele din turneul Mix Music Evo 2014, printre invitati aflandu-se What's Up, Nicole Cherry, Keo, Deepcentral, Matteo, Crush & Alexandra Ungureanu si Andreea Balan.
Sute de politisti si jandarmi se vor afla la datorie in acest sfarsit de saptamana, atat in Constanta, cat si in celellte statiunie de pe litoral, pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta publica.

Totodata, peste 15 aparate radar vor fi puse pe principalele artere din judet, politistii rutieri urmand sa actioneze pentru mentinerea fluentei si prevenirea producerii unor evenimente grave. Vineri dimineata, traficul era intens pe Autostrada Soarelui si se desfasura pe anumite tronsoane in coloana, din cauza cetii inregistrandu-se si doua accidente, pe sensul de mers catre litoral.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri