Revelion 2015 poate fi petrecut cu preturi mai mici cu 10% fata de 2014. Roma, Istanbul si Madrid sunt cele mai ieftine destinatii din strainatate in care romanii se pot distra intre noaptea dintre ani. Preturile pentru un city break in acea perioada pornesc de la 282 euro, potrivit celui mai mare portal de turism online din Romania, Vola.ro.

Revelion 2015, mai ieftin cu 10%

"In acest moment, preturile pentru toate pachetele noastre de Revelion sunt cu aproximativ 10% mai mici decat cele de anul trecut, fapt datorat introducerii mai multor curse low cost, dar si a ofertelor de early booking pe care le punem la dispozitia clientilor", a declarat Ioana Balanescu, manager turism Vola.ro.

Pretul de 282 euro de persoana este disponibil pentru Roma si include transport cu avionul, 4 nopti de cazare in perioada 30 decembrie – 3 ianuarie si asigurare medicala. Urmatorul in top este Istanbulul, unde acelasi tip de pachet poate fi cumparat cu 346 euro de persoana. Cu putin peste 350 euro sunt disponibile destinatii precum Madrid, Atena sau Amsterdam, unde pachetul de Revelion are preturi de 351 euro, 360 euro, respectiv 380 euro, in care sunt incluse biletul de avion, cazare pentru 4 nopti si asigurarea medicala.

Roma, Viena si Paris, preferatele romanilor

Destinatiile preferate de romani pentru Revelion 2014 au fost Roma, Viena si Paris. In acest an, ultimele doua destinatii au preturi mai accesibile decat in 2013. Astfel, cei care decid sa calatoreasca la Paris de Revelion vor plati aproximativ 460 euro de persoana, iar pentru Viena 413 euro.

Pentru turistii romani care prefera sa aleaga o destinatie exotica si luxoasa, cea mai populara alegere este Dubai, unde sunt disponibile pachete cu bilet de avion si 7 nopti de cazare la hotel de 5 stele, de la 1.200 euro de persoana.

Roma, Viena si Dubai sunt cele mai solicitate destinatii.

"Anul acesta ne asteptam la o crestere cu cel putin 20% a cererii pentru city break-uri de Revelion in afara tarii, iar din cifrele de pana acum Roma, Viena si Dubai sunt cele mai solicitate destinatii, trend care s-a observat inca de anul trecut", a mai declarat Ioana Balanescu.

Turistii care prefera sa petreaca Revelionul in orase din strainatate au in general intre 25 si 35 de ani si aleg aceasta varianta datorita raportului pret-calitate pe care marile capitale europene il ofera, si nu in ultimului rand datorita preturilor, care desi includ transport cu avionul, sunt totusi de cele mai multe ori mai mici decat cele pentru petrecerea Revelionului in tara noastra.

Vola.ro este cea mai mare agentie de turism online din Romania. In 2013, agentia a inregistrat o cifra de afaceri de 107,4 milioane de lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri