Sa se intinda pe plaja la umbra palmierilor sau sa admire largul marii de pe o nava de croaziera. Asa aleg sa intre in noul an tot mai multi romani, care sunt dispusi sa scoata din buzunar cateva mii de euro. Unde mai pui ca multi isi fac rezervarile dinainte de concediul din vara, sustin reprezentantii agentiei de turism Perfect Tour.

"Clientii au inceput sa faca rezervari inca dinainte de a pleca in vacanta de vara. Ideea unor sarbatori altfel, la soare, pe plaja, intr-o destinatie exotica sau pe o nava de croaziera, este adoptata de din ce in ce mai multi romani", spun reprezentantii agentiei de turism, Perfect Tour, care anul trecut a incheiat cu afaceri de 206 milioane lei.

Revelion 2015, sub palmieri: cele mai "cumparate" destinatii

Asa ca Maldive, Tunisia, Argentina, Brazilia, Singapore si Myanmar sunt destinatiile pentru care s-au grabit sa se inscrie clientii Perfect Tour pentru Revelion 2015. Dintre toate acestea, cea mai ieftina destinatie pentru Revelion 2015 este Tunisia, unde cu 1.160 de euro poti face un circuit de 9 zile (Cartagina, Sidi Bou Said, El Djem, Insula Djerba, Matmata, Douz, Tozeur, Metlaoui, Kairouan) incepand din 28 decembrie. Pretul acopera 8 nopti de cazare pentru o persoana la un hotel de 4 stele, bilete de avion, taxe de aeroport, demipensiune pe toata durata programului si pranz in ziua a 6-a, masa festiva de Revelion, tururile si intrarile la o serie de obiective turistice, trasportul in Tunisia, insotitorul de grup din partea agentiei, tips-urile pentru ghizii si soferii locali si asigurarea de calatorie.

Cu 1.999 dolari de persoana va asigurati Revelionul 2015 intr-o croaziera pe ruta Singapore - Malaezia - Tailanda - Myanmar - Singapore. Tariful acopera 14 nopti de cazare pe vas, toate mesele cu bauturi nealcoolice, petrecerea din noaptea dintre ani si accesul in sala de fitness.

Cel mai scump este sa petrecei Revelionul in Maldive. Pentru 8 nopti platesti 2.590 de euro de persoana, tarif care include si biletele de avion, mesele zilnice (in functie de hotel), cina de Revelion 2015 si transferurile.

Tu pe ce ai da 21.000 de euro?

Totusi, cea mai scumpa oferta pentru Revelion 2015 pe care o gasesti la Perfect Tour este cat aproape o garsoniera. Cu 21.000 de euro achiti o vacanta de 12 nopti in Dubai si Phuket, Thailanda, pentru doi adulti si un copil. Ce-i drept, la asemenea pret, cumparatorii beneficiaza de transferuri private cu limuzina si zboruri la clasa business. Perfect Tour explica introducerea acestor oferte prin faptul ca agentia nu este axata pe vanzarea de volum.

Cele mai multe pachete de Revelion sunt cumparate dupa prima jumatate a lunii septembrie si in octombrie, cand are loc si Targul de Turism si apar oferte speciale. Multi romani vaneaza si ofertele last minute, care apar la sfarsitul lui noimebrie- inceputul lui decembrie, potrivit Perfect Tour.

Anul trecut, cele mai solicitate destinatii la Perfect Tour pentru Revelion au fost Dubai, Bulgaria (pentru schi), Austria (pentru schi) si Caraibe (Mexic si Republica Dominicana). De asemenea, s-au vandut bine si croazierele.

Agentia Perfect Tour, care apartine antreprenoarei Corina Pacuraru, a incheiat 2013 cu afaceri de 206 milioane de lei si un profit net de de peste 1,3 milioane lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Sursa foto: Revelion pe plaja/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri