Vizitatorii care vor merge intre 13 si 16 noiembrie la Targul de Turism de la Romexpo vor gasi si pachete reduse intre 55% si 80% pentru o vacanta de Craciun sau de Revelion, potrivit agentiei de turism Perfect Tour.

Tarifele reduse cu 55% sunt pentru o vacanta la Disneyland Paris si pornesc de la 262 euro / adult in camera dubla / pentru 4 nopti de cazare. Pentru copiii sub 7 ani sunt gratuite zborurile, cazarea si intrarea in parcul de distractii.

O croaziera de 11 nopti pe Marea Mediterana, redusa cu 80%, ajunne astfel sa coste 199 de euro de persoana indiferent de tipul cabinei.

Perfect Tour va fi prezenta la targ si cu oferte pentru vacante in tara lui Mos Craciun. O vacanta de Craciun in Laponia porneste de la 1.399 de euro de persoana. Pretul include transport cu avion charter, Bucuresti –Kittila / Rovaniemi - Bucuresti, cina in seara sosirii, cina festiva de Craciun si cazare in hoteluri de 4 stele, vizite in Satul Mosului si Santa Park sau excursia “Intalnire cu Mos Craciun si familia sa”. Copiii pana la 7 ani beneficiaza de cazare si masa gratis, iar daca bunicii isi duc nepotii in vizita la Mosu, primesc un discount de 5% din tariful fara taxe.

Cei interesati de un Revelion intr-o destinatie calda pot alege un circuit de 9 zile in Tunisia pe urmele berberilor. Vacanta costa1.160 euro/persoana, pret care acoepra zborul dus-intors si taxe de aeroport.

Pentru amatorii de experiente exotice, Perfet Tour are in oferta o calatorie de 11 zile in Thailanda, Indonezia si Malaezia (de la 2.310 euro/persoana, zbor si taxe de aeroport incluse), un Revelion in Maldive de la 2.590 euro persoana, zbor si taxe de aeroport incluse, sau o croaziera de 10 nopti la bordul unui vas de croaziera in Singapore – Bali – Kuala Lumpur – Penang – Phuket – Singapore, de la 1.599 dolari / persoana in cabina interioara; 7 nopti la bordul Regal Princess, itinerar: Fort Lauderdale – Bahamas – St Thomas – St Maarten - Fort Lauderdale, de la 1.199 dolari / persoana in cabina interioara).

La Targul National de Turism din Bucuresti, care va avea loc la complexul expozitional Romexpo in perioada 13-16 noiembrie, vor participa peste 200 de expozanti, iar pachetele de vacanta vor avea reduceri de pana la 40%.

Targul va fi deschis intre orele 10:00 si 18:00 joi, vineri, si sambata, iar duminica intre 10:00 si 16:00. Intrarea va costa 15 lei. Vor participa peste 200 de expozanti, de la agentii de turism si hoteluri pana la consilii locale, patronate, dar si firme din strainatate, potrivit Mediafax. Astfel, vor veni expozanti din Austria, Bulgaria, Ungaria, Germania, India, Turcia si Palestina.

Reprezentantii patronatelor din turism spun ca vizitatorii vor putea gasi oferte pentru sarbatorile de iarna, dar si pentru vara anului viitor, care vor beneficia de reduceri de pana la 40%. Organizatorii asteapta ca peste 15.000 de vizitatori sa ajunga la targ in cele patru zile.

Sursa foto: Turisti/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri