Simona Man, noul presedinte al Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), a precizat joi ca serviciile reprezinta punctul slab al turismului romanesc, insa avantajul Romaniei este geografia si faptul ca turistii gasesc aici un colt de rai, care trebuie prezentat ca atare in strainatate.

Simona Man a afirmat ca va face o analiza legata de ce s-a intamplat pana acum in turism, cum a fost promovat turismul pana in acest moment, iar in perioada urmatoare va avea grija ca brandul de tara sa fie promovat in tarile tinta.

"Imi place foarte mult Romania, iubesc Romania, mi se pare ca este cea mai frumoasa tara de pe pamantul asta - am fost in foarte multe tari si mi se pare cea mai frumoasa tara - avem si munte, avem si mare... Ne ajuta foarte mult geografia pe noi", a afirmat ea.

Turistii vor gasi in Romania un colt de rai si trebuie prezentat in strainatate asa cum este.

Simona-Allice Man, presedintele Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PPDD), a fost numita, luni, de premierul Victor Ponta la conducerea Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), cu rang de secretar de stat. Noua sefa a turismului crede ca segmentul balneo ar trebui dezvoltat, pentru ca are foarte mult potential. "Eu sunt convinsa ca turistii vor gasi in Romania un colt de rai si trebuie prezentat in strainatate asa cum este", a mai spus ea.

Intrebata care este punctul slab al turismului, aceasta a nominalizat serviciile. "Serviciile trebuie sa se imbunatateasca cu siguranta", a mai spus ea. Simona Man crede ca pana in urma cu doi ani turismul romanesc nu a fost promovat asa cum ar fi trebuit si anunta ca va continua tot ce au inceput predecesorii ei si ca va fi "o luptatoare" pentru reducerea TVA.

"Am lucrat in turism, dar in mediul privat. Am avut o agentie de turism la Arad, dar pe langa aceasta am fost director de zona la o societate care s-a ocupat cu turismul si transportul", a mai spus Man.

La finele lunii august, s-a anuntat ca Razvan Filipescu va pleca in septembrie de la conducerea Autoritatii Nationale pentru Turism, sursele citate, din zona politica si turism, motivand retragerea prin tensiunile existente intre acesta si ministrul pentru IMM si Turism, Florin Jianu. ANT se afla in subordinea Ministerului Economiei si in coordonarea ministrului delegat pentru IMM, mediul de afaceri si turism.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri