Cand vine vorba de Revelion, romanii sunt tot mai tentati sa-si spuna "La multi ani!" in noaptea dintre ani pe plaja, in destinatii exotice. Asa ca Dubai este cea mai la indemana destinatie, pentru care se cumpara pachete "inca din luna septembrie", potrivit lui Remus Visan, managing director la Paravion.ro.

"Am inregistrat primele rezervari pentru Revelion inca din luna septembrie, pe pachetele de Revelion in Dubai. Pentru pachetele in strainatate, interesul incepe sa creasca semnificativ in a doua jumatate a lunii octombrie, culminand in ultimele saptamani din noiembrie", spune reprezentantul Paravion.ro.

Revelion 2015 in Dubai: cat costa un sejur in emiratul construit de la zero

Astfel, o vacanta in Dubai pentru Revelion 2015 costa de la 1.000 de euro de persoana pentru 7 nopti. Pachetul include cazare la un hotel de 3 stele cu mic-dejun, in perioada 27 decembrie-3 ianuarie sau 30 decembrie-6 ianuarie, bilete de avion Bucuresti-Dubai-Bucuresti si transfer dus-intors de la aeroport la hotel.

revelion 2015, revelion 2014, oferte revelion 2015

Cea mai ieftina oferta pentru Revelion 2015 in strainatate la Paravion.ro sunt pachetele in Cipru, care include un sejur de 5 zile pentru doua persoane cu demipensiune si cina de Revelion, incepand de la 317 euro. Cea mai scumpa oferta pentru Revelion 2015 este un circuit de 14 zile in Reunion-Madagascar-Mauritius, cu mic dejun si cina de Revelion, pachetul care ajunge la 9.700 de euro pentru doua persoane.

Revelion 2015 in Romania: este rentabil sa ramani in tara?

Pentru Revelion 2015 in Romania ofertele sunt de la 259 euro, pentru un pachet de 2 nopti cu cazare la hotel de doua stele la Pucioasa, pentru 2 persoane, iar printre ofertele cele mai scumpe, gasim un pachet la Forest Ecvestru Park, in apropiere de Sucevita, unde pentru 4 nopti de cazare pretul leste de 807 euro pentru 2 persoane.

Pentru Revelion 2014, Paravion.ro a vandut cele mai multe pachete in Dubai, urmate de cele in Cipru. Anul trecut, cel mai scump pachet Paravion.ro vandut a fost in Maldive, la suma 49.000 de euro. Pentru Revelion 2105, un pachet de 6 nopti in Maldive costa de la 7.800 euro pentru doua persoane.

Paravion.ro face parte din grupul Happy Tour si concureaza cu Vola.ro, FlyGo si eSky.ro. In 2013, Paravion.ro a avut o cifra de afaceri de peste 55,5 milioane de lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri