Black Friday este sarbatorita si in turism. Asa ca daca vrei sa-ti cumperi o vacanta la un pret bun, acum este momentul sa vanezi o oferta buna. Uite ce reduceri si pentru ce destinatii au agentiile de turism Perfect Tour, Christian Tour si Paralela 45.

Cea mai mare reducere dintre cele dintre angentii este de 80% la Christian Tour, urmata de 62% la Perfect Tour si 50% la Paralela 45, intre 27 noiembrie si 2 decembrie.

Reduceri de 80% sunt pentru pachete de vacanta pentru sezonul estival 2015. In plus, Christian Tour vinde bilet de avion pentru copii cu 1 euro in Antalya, Rodos sau Creta.

Sejururile de iarna la munte in Romania 2014/2015 sunt reduse cu pana la 50%. Christian Tour mai ofera transport la jumatate de pret pentru vacante achizitionate in insulele grecesti: Zakynthos, Skiathos, Corfu. Tot prin Christian Tour platesti 7 nopti si stai 14 nopti in Thassos sau platesti 7, stai 9 nopti in Riviera Olimpului.

Luxul la reducere? Cat te costa sa mergi in Dubai

Intre 28 si 30 noiembrie, pasionatii de calatorii pot profita de reduceri pana la 62% la Perfect Tour. Pe lista discount-urilor sunt vacantele de Craciun in Laponia, la schi sau pentru petrecerea sarbatorilor, croaziere, destinatii exotice sau la Disneyland Paris.

Cea mai mare reducere, de 62%, este destinata celor care viseaza la o vacanta in “emiratul superlativelor”, Dubai, la Hotel Atlantis The Palm 5 stele. In perioada Black Friday, Perfect Tour taie tariful de cazare, de la 424 euro la 185 euro/persoana/noapte cu demipensiune.

Pentru Disneyland Paris reducerea este de 55% pentru un pachet de 4 nopti de cazare si 5 zile de distractie in parcuri. Copiii sub 7 ani calatoresc, stau si se distreaza gratis la Disneyland Paris. Cine vrea sa faca cunostinta cu Mos Craciun, pot merge in acasa la el in Laponia cu o reducere de 100 euro/adult la un pachet care costa 1.400 de euro de persoana. Aceeasi reducere se aplica si pentru circuite in Japonia, India, Peru, Tunisia, Maroc, Iordania sau Israel.

De asemenea, ofertele de Revelion in destinatii exotice sunt reduse cu pana la 150 euro/persoana, vacantele in capitalele europene, cu pana la 133 euro/persoana, vacantele de vara pe litoralul bulgaresc, cu pana la 32%, iar sejururile exotice, cu 7%.

La Paralela 45, de ccele mai mari reduceri (de pana la 50%) vor avea parte statiunile de pe litoralul romanesc, Mamaia si Neptun, insa aceleasi promotii vor fi valabile si pentru Predeal sau Bulgaria. Cel mai mic tarif oferit de Paralela 45 este la Hotel 2 D de 3 stele din Neptun. Aici pretul pentru un sejur de 5 nopti pleaca de la 197 lei/ persoana. Turistii care vor alege statiunea Albena din Bulgaria vor plati de asemenea cu 50% mai putin pentru un sejur la hotel de 4 stele cu all inclusive, adica 42 euro/ noapte/ persoana.

Black Friday pentru Las Vegas, Bali si Thailanda

Pentru cei care nu s-au hotarat asupra destinatiei de Revelion, Black Friday la Paralela 45 aduce vacante cu reduceri de cateva sute de euro. Pentru Revelionul in Maldive promotia de Black Friday include un discount de 600 euro/familie de doua persoane pentru un sejur la hotel de 5* cu all inclusive. Reduceri de 100 euro/persoana se regasesc si la Revelioanele in Las Vegas, Bali si Thailanda, unde pretul cu reducere porneste de la 1145 euro + taxe de aeroport la hoteluri de 5* cu mic dejun. Cel mai mic pret de Revelion il are sejurul in Istanbul la hotel de 4 stele cu mic dejun si transport cu autocarul, la pretul redus de 229 euro / persoana.

Grecia si Spania se afla de asemenea pe lista de Black Friday cu reduceri 10%, in timp ce in Italia, Portugalia si Turcia preturile scad cu 50 euro/ persoana fata de oferta initiala. Reduceri de pana la 50 euro/ persoana sunt valabile si pentru circuitele de iarna si primavara in Hong Kong (Anul Nou Chinezesc), Israel, Tunisia, Dubai, America de Sud, Maroc, Vietnam si Cambodgia.

Pentru amatorii de festivaluri, o vacanta in februarie la Carnavalul de la Venetia este redusa cu 20 euro si ajunge la pretul de 325 euro pentru 6 nopti cazare cu mic dejun (din care 2 la Budapesta) la hotel de 3 stele cu mic dejun, vizite incluse si transport cu autocarul. Un cadou de 8 martie cumparat in avans de Black Friday are pretul de 405 euro + taxe de aeroport / persoana pentru o vacanta la Paris, cazare 5 nopti la hotel de 3 stele cu mic dejun, transport cu avionul si vizite incluse.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri