Puterea early booking isi spune cuvantul despre vacanta de vara. Nici nu a inceput bine anul si romanii se grabesc sa cumpere vacante pentru sezonul estival. Cele mai cumparate pachete sunt de 4 sau 5 stele in Antalya, Creta (Chania) si Santorini, potrivit Paravion.ro, cea mai mare agentie de turism online.

Conform reprezentantior agentiei, pachetele early booking ofera discount-uri avantajoase din partea tur-operatorilor si hotelierilor pentru toate perioadele de calatorie, cu pana la 35% mai ieftine fata de pretul normal de achizitie, comparativ cu alte oferte speciale sau last minute-uri, care ofera reduceri limitate pe anumite destinatii, hoteluri si date de plecare.

"Prin achizitia unui pachet early booking, clientul beneficiaza de un pret mai avantajos fata de oferta normala, isi poate alege pachetul dorit si perioada de calatorie cu efort redus si are timp sa isi pregateasca vacanta pentru a profita la maxim de destinatie", explica Remus Visan, managing director-ul Paravion.ro.

Cu cat sunt mai ieftine vacantele

In cazul Paravion.ro, vacantele early booking sunt intre 10% si 35% mai ieftine fata de pretul normal de achizitie si se adreseaza in special turistilor care cauta hoteluri superioare, de 4-5 stele, cu servicii premium la un pret redus. Pentru pachetele ieftine, cu cazari la hoteluri de 2-3 stele, reducerile se situeaza in general intre 4% si 15%.

In ceea ce priveste profilul turistului roman care achizitioneaza pachete early booking, acesta alege, de cele mai multe ori, sa plece in vacanta cu familia sau in cuplu, prefera sa isi planifice concediul din timp si sa-l plateasca online, cu cardul.

"Peste 85% din clientii care cumpara early booking de pe Paravion.ro aleg plata online cu cardul, prin Internet banking sau cu card de rate, in timp ce aproximativ 15% prefera plata prin transfer bancar sau numerar", afirma managing director-ul Paravion.ro.

Paravion.ro este primul operator de turism 100% online din Romania si ofera servicii precum rezervari de bilete de avion, vacante, inchirieri auto si hotel.

Sursa foto: Bagaje/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri