Compania de turism ITS Billa, parte a grupului Rewe, va intra pe piata romaneasca. ITS Billa este o agentie de turism cunoscuta pentru vacantele la preturi mici, a declarat Radu Colfescu, directorul general al Dertour Romania. ITS Billa Reisen este singurul brand turistic cu care Rewe nu era prezent pe plan local.

Dertour este prezent pe piata romaneasca de 11 ani, ca reprezentanta a Der Touristik. Daca la deschidere, in anul 2004, Dertour Romania reprezenta doar brandurile Dertour, Meier’s Weltreisen si Adac Reisen, in anii urmatori li s-au adaugat acestora si alte branduri de turism ale grupului, precum ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg (in prezent Travelix).

"Incepand cu 2 februarie, Rewe intra in Romania si cu ITS Billa Reisen, ultimul brand de turism cu care nu era prezenta pe piata din tara noastra. ITS Billa Reisen pune accent pe oferte cu tarife mici, functionand dupa conceptul cel mai mic pret garantat, oferind vacante in destinatii de interes general din Europa si in destinatii exotice", a spus Colfescu. El a adaugat ca o alta particularitate a noului brand o reprezinta pachetele cu zbor charter din Viena.

Dertour Romania nu vinde vacante direct catre public, ci prin intermediul a 80 de agentii acreditate. "Avem pachete peste tot in lume si noi am fost primii care au organizat pachete de revelion in destinatii exotice. Alaturi de cativa turoperatori romani am avut chartere de revelion in Kenya, in 2012/2013, in Mauritius in 2013/2014 si in Maldive in 2014/2015", a afirmat Radu Colfescu.

Printre cele mai cautate pachete Dertour se numara vacantele in Grecia, Turcia, Spania si Italia, dar si in insule din Oceanul Indian, Caraibe sau in tari din Asia. Dertour Romania a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de aproximativ 25 de milioane de euro, in crestere cu 7%, plasandu-se in primele zece locuri intre operatorii de turism din Romania.

Compania germana Der Touristik este prezenta si in Bulgaria, Serbia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia si Austria. Grupul german REWE este prezent in Romania cu magazinele Penny Market, XXL MegaDiscount si Billa. Grupul activeaza in domeniul retailului si turismului in 16 tari europene, unde are peste 14.500 de magazine. Grupul a avut in 2013 afaceri de 50,6 miliarde de euro, dintre care peste 500 milioane euro in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri