Linia aeriana Tarom va scoate la vanzare bilete pentru toate destinatiile externe operate la preturi care pornesc de la 99 euro, pentru o calatorie dus-intors, cu toate taxele incluse, a anuntat compania aeriana. Locurile la acest tarif sunt limitate, iar oferta este valabila in perioada 2-15 februarie.

Astfel, biletele pot fi achizitionate pentru calatorii intre Bucuresti si Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Chisinau, Dubai, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Londra, Larnaca, Madrid, Moscova, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Valencia, Viena; intre Iasi si Londra (Luton), Bologna, Roma (Fiumicino), Tel Aviv, Torino; intre Sibiu si Munchen, respectiv intre Cluj-Napoca si Viena, potrivit Mediafax.

"Cu aceasta oferta, pasagerii pot calatori oricand, cu exceptia urmatoarelor perioade: 9 - 16 aprilie 2015, 1 - 31 august 2015, 21 decembrie 2015 - 10 ianuarie 2016. In cazul in care cel putin un tronson de calatorie este intr-unul dintre intervalele mentinonate, oferta nu se aplica", se arata intr-un comunicat al Tarom. Perioada minima de sedere la destinatie este de patru zile sau noaptea de sambata spre duminica, iar intervalul maxim este de 14 zile.

Biletele pot fi achizitionate de site-ul mobil m.tarom.ro, de la agentiile proprii ale companiei si agentii autorizati IATA.

Tarom a fost infiintata in 1954 si isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor. Compania opereaza peste 50 de destinatii proprii si deservite de parteneri. Flota Tarom cuprinde 24 aeronave Airbus, Boeing si ATR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri