Familiile victimelor accidentului avionului TransAsia, prabusit miercuri in raul Keelung din Taipei, vor primi plati compensatorii care sa contribuie la acoperirea costurilor funeraliilor, a anuntat compania taiwaneza duminica, relateaza Deutsche Welle, in pagina electronica.

Compania taiwaneza TransAsia a anuntat ca a inceput sa distribuie 1,2 milioane de dolari taiwanezi (33.498 de euro) pentru a ajuta familiile sa plateasca funeraliile victimelor accidentului aerian de miercuri. Reprezentantii companiei s-au intalnit cu rudele victimelor duminica pentru a discuta despre aceste compensatii, iar o purtatoare de cuvant a TransAsia a declarat ca o alta intalnire va avea loc miercuri, scrie Mediafax.

Intre timp trei persoane persoane sunt inca date disparute in urma prabusirii unui avion ATR 72-600 al companiei TransAsia intr-un rau din Taipei. Echipele de salvare au recuperate pana in prezent 40 de cadavre din raul Keelung, in timp ce 15 persoane au supravietuit accidentului. Majoritatea celor 53 de pasageri veneau din China continentala, iar avionul avea la bord si cinci membri ai echipajului.

Inregistrari video, realizate probabil din masinile care treceau pe pod, arata cum avionul pierde rapid in altitudine si se loveste cu aripa de pod, inainte de a se prabusi in rau.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri