Loc 6: Paris Beauvais-Tille International Airport, Franta (BVA)

Loc 6: Paris Beauvais-Tille International Airport, Franta (BVA)

Paris Beauvais-Tillé International Airport este situat la peste 85 de kilometri nord de Paris si este folosit in special de companile aeriene low-cost, scrie therichest.com. Aeroportul este oribil din cauza dispretului si arogantei angajatilor fata de turisti. Acest aeroport a fost construit in anii 1930 si confiscat de germani in iunie 1940 pentru a fi folosit ca o baza pentru bombardamente. Din 1956, Beauvais–Tillé a devenit aeroport civil, pentru zboruri comerciale.

Daca ai un bilet de avion valabil, poti sa te bucuri de cumparaturi online tip duty free pana in ziua zborului inclusiv, ora 23:59.

Loc 5: Frankfurt Hahn International Airport, Germania (HHN)

Loc 5: Frankfurt Hahn International Airport, Germania (HHN)

Frankfurt Hahn International Airport este situat la circa 120 de km de Frankfurt, cam aceeasi este distanta si pana la Luxemburg. Avand in vedere distanta foarte mare, numele de Frankfurt a fost dat pentru a atrage turistii care vor bilete cu discount, insa in realitate s-ar putea sa ii coste foarte mult faptul ca au aterizat in camp. In orasul Frankfurt exista un aeroport la doar 10 km de centru.

Acest aeroport este al 10-lea cel mai aglomerat din Germania si este considerat un fel de McDonalds, pentru ca este un aeroport mic, in mijlocul pustietatii. Desi este izolat, nici macar nu are facilitati, restaurante, asa ca turistii trebuie sa spere ca zborul sa nu aiba intarziere.

Pana in ziua zborului inclusiv, ora 23:59, poti sa te bucuri de cumparaturi online tip duty free, datorita biletului tau de avion valid.

Loc 4: Barra Airport, Scotia

Loc 4: Barra Airport, Scotia

Barra Airport are o pista care la o mare maree este sub apa, iar in amurg doar cateva vehicule ilumineaza pista. National Geographic a numit-o una dintre pistele de aterizare cele mai periculoase din lume.

Loc 3: Berlin Tegel International Airport, Germania (TXL)

Loc 3: Berlin Tegel International Airport, Germania (TXL)

Cel mai frecvent cuvant pentru a descrie Aeroportul Berlin Tegel este oribil. Turistii spun ca desi al doilea razboi mondial a fost in urma cu mult timp, Germania si Franta sunt inca in lupta incercand sa ofere cea mai de neuitat experienta pe un aeroport. In timp ce Charles De Gaulle se pare ca a castigat acest razboi, Tegel nu se lasa mai prejos.

In timp ce astepti avionul, in baza biletului de avion, poti sa te bucuri de experienta de cumparaturi duty free online, pana in ziua zborului, ora 23:59.

Loc 2: Gibraltar International Airport (GIB)

Loc 2: Gibraltar International Airport (GIB)

Gibraltar International Airport este un aeroport mic, cu doar cativa kilometri patrati, a carei pista se intersecteaza cu o autostrada. Deci de fiecare data cand un avion decoleaza sau aterizeaza, barierele opresc traficul pe autostrada Winston Churchill, la fel ca la o trecere de cale ferata. Winston Churchill Avenue este o autostrada cu 4 benzi, mereu aglomerata.

Loc 1: Bergamo Orio al Serio International Airport, Italia (BGY)

Loc 1: Bergamo Orio al Serio International Airport, Italia (BGY)

Bergamo Orio al Serio este un aeroport despre care turisti spun ca singurul mod in care ar putea fi imbunatatit este sa il distruga si sa il reconstruiasca. Aflat la doar 30 de km de Milano, turistii trebuie sa fie pregatiti pentru zboruri intarziate si sa astepte in picioare, pentru ca sunt prea putine scaune.

In timp ce astepti imbarcarea in avion, bucura-te de cumparaturi online tip duty free in baza biletului de avion. Oferta de duty free online e disponibila in baza oricarui bilet de avion valid, pana in ziua zborului inclusiv, ora 23:59.