Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) isi va alege in martie o noua conducere, trei proprietari de agentii, Dan Anghelescu, Aurelian Marin si Andrei Razvan Nacea, candidand pentru functia de presedinte, iar alte 19 persoane pentru Consiliul Director.

Actualul presedinte al ANAT, Lucia Nora Morariu, si-a depus candidatura pentru Consiliul Director, dupa al doilea mandat de doi ani la conducerea asociatiei, inceput in martie 2013, se arata intr-un comunicat al asociatiei, scrie Mediafax.

"E nevoie de forte proaspete la conducerea ANAT, de oameni care sa inteleaga ca trebuie sa se implice direct in activitatea asociatiei si in folosul membrilor pe care doresc sa ii reprezinte si sa ii conduca. Se doreste de mult o intinerire si o schimbare a echipei de conducere a ANAT", a declarat Morariu. Functia de presedinte al ANAT este una onorifica, neretribuita. Dan Anghelescu, cu o cariera in turism de aproape 30 de ani, este proprietarul La Piovra Turista, membru in actualul Consiliu Director, presedinte al Comisiei Resurse Umane, Formare si Perfectionare Profesionala si membru in Comisia Targuri de Turism si Evenimente Proprii ANAT.

Aurelian Marin, managerul general al agentiei de turism Paradis din Constanta, are o experienta de aproape 20 de ani in industria turismului. El este si presedintele Regiunii Sud-Est a ANAT, presedintele Grupului de Lucru pentru Codul de Etica, membru in Comisia de Etica si in cea de Marketing Intern. Andrei Razvan Nacea, proprietarul Seytour, este cel mai tanar dintre candidati si are o experienta acumulata in turism in Statele Unite si Elvetia. El este si purtator de cuvant al ANAT pentru turismul medical si delegat al asociatiei in Comisia de Incoming la ECTAA (Grupul Asociatiilor Agentiilor de Turism si Touroperatorilor din cadrul Uniunii Europene).

Cei 19 specialisti care candideaza pentru Consiliul Director al ANAT sunt: Dan Anghelescu – La Piovra Turista, Alin Burcea – Paralela 45 Turism, Mihaela Chiru – Micomis, Marian Cojocarescu – Mara News Travel, Laura Dragu – Gorj Turism, Dragos Horhocea – Agetur, Aurelian Marin – Paradis Vacante de Vis, Corina Martin – Mistral Tours, Lucia Nora Morariu – Eximtur, Andrei Razvan Nacea – Seytour, George Sorin Nicolescu – Olimpic International, Ciprian Popescu – Danubius Travel, Herman Rosner – Int.l Tourism&Trade, Valeriu Stefan, Velmar Dreams, Marius Usturoiu – Mareea, Malin Malineanu – New Concept Travel, Remus Visan – Happy Tour Group, Mircea Vladu – Holiday Office, Adrian Voican – Bibi Vacanta. Alegerile au loc la Adunarea Generala a ANAT din 11 martie 2015. Celor 19 alesi in Consiliul Director li se adauga cei opt presedinti de regiuni, membri de drept in consiliu, alesi in adunarile generale organizate in lunile ianuarie si februarie in fiecare regiune.

Sursa foto: Litoralul romanesc/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri