Compania Turkish Airlines a anulat peste 120 de zboruri interne si internationale, cu plecare sau sosire pe aeroporturile Ataturk si Sabiha Gokcen din Istanbul, marti si miercuri, din cauza ninsorilor si rafalelor puternice de vant.

Lista cu zborurile afectate a fost publicata pe site-ul companiei turce. Printre acestea se afla o cursa Bucuresti-Istanbul si una Istanbul-Bucuresti, ambele programate pentru miercuri. Initial, compania a anulat 88 de zboruri interne programate pentru marti dimineata. Alte peste 80 de zboruri au fost anulate la Istanbul la 11 februarie din cauza ninsorilor abundente, potrivit Mediafax.

Totodata, autoritatile locale au anulat toate serviciile de feribot la Istanbul, relateaza BGN News. Potrivit presei turce, stratul de zapada care acopera Istanbulul a ajuns la 25 de centimentri.

Turkish Airlines a obtinut in 2014 locul 5 in cadrul World Airlines Awards. Turkish Airlines detine in prezent 256 de aeronave si va transporta in acest an 60 de milioane de pasageri, o cifra datorata cresterea comertului si a numarului de calatorii intre Africa, Europa si Asia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri