Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) are un nou presedinte, Aurelian Marin, proprietarul si managerul agentiei de turism Paradis din Constanta, acesta avand un mandat de doi ani la conducerea asociatiei, au declarat reprezentanti ai ANAT, potrivit Mediafax.

Marin o inlocuieste la conducerea ANAT pe Lucia Morariu, al carei mandat a expirat.

El are o experienta de aproape 20 de ani in industria turismului. Marin este si presedintele Regiunii Sud-Est a ANAT, seful Grupului de Lucru pentru Codul de Etica, membru in Comisia de Etica si in cea de Marketing Intern.

Pentru functia de presedinte al ANAT au concurat trei proprietari de agentii - Aurelian Marin, Dan Anghelescu si Andrei Razvan Nacea.
Tot miercuri au avut loc si alegerile pentru Consiliul Director al ANAT, unde au concurat 19 persoane, inclusiv Lucia Morariu.

Citeste un interviu acordat de Aurelian Marin, noul presedinte ANAT, consultantului in marketing turistic Razvan Pascu.

Sursa foto: Razvan Pascu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri