Ofertele de Paste 2015 sunt pentru orice buzunar si pentru orice pretentii. Cel mai ieftin Paste in Romania il puteti petrece pe Valea Prahovei, iar cel mai scump pe litoral. Iar daca vreti sa iesiti din tara, veti avea surpriza sa gasiti oferte foarte bune pentru un Paste mai prelungit in Italia sau Grecia.

Oferte Paste in Romania

Oferte Paste pe Valea Prahovei

Oricare ar fi statiunea aleasa, de la Sinaia, Busteni, Predeal, Poaia Tapului, chiar si Valea Doftanei, preturile sunt intre 25 lei si 90 lei de persoana pe noapte. Oferta este valabila doar in conditiile in care stati cel putin trei nopti si sunteti mai multe persoane, de la 5-6 persoane la peste 10-15 persoane, in functie de conditiile expuse.

Astfel, la un pret mediu de 50 lei/persoana/noapte x trei nopti ar fi 150 lei de persoana. La acesti bani puteti gasi oferte cu mese incluse, demipensiune si masa festiva, dar tot cu conditia sa stati minimum trei nopti si sa fiti un grup mai mare, potrivit ofertelor expuse pe site-ul TuristInfo.ro.

oferte paste 2015, oferte paste romania

Ofertele de Paste ale agentiilor sunt de la 127 de euro de persoana pentru 3 nopti intre 10 si 13 aprilie, pe camera dubla cu mic dejun, in Sinaia, si ajung la 300 euro de persoana, tot 3 nopti, la hotel de 4 stele cu all inclusive in Predeal.

Oferte Paste in Poiana Brasov si in Bran

Ofertele de Paste in Bran sunt relativ similare cu cele de pe Valea Prahovei. Pretul creste, insa, simtitor daca vorbim de Poiana Brasov, de la 108 euro de persoana la hotel de 4 stele, pentru un sejur de trei nopti cu mic dejun festiv in ziua de Paste si acces gratuit la piscina, sauna, sali de fitness. Preturile scad la hotelurile de trei stele, unde gasiti oferte cu 55 euro/persoana/2 nopti cu mic dejun inclus si cina festiva, potrivit ofertelor publicate pe Poiana-Brasov.com.

Oferte Paste in Maramures si Vatra Dornei

Cu 140 lei de persoana pe noapte puteti petrece Pastele in zona Maramuresului. Pretul include cazare cu demipensiune si cina festiva pentru cel putin trei nopti si un grup de maximum 18 persoane. Pretul urca la 250 lei/persoana/noapte cu pensiune completa si masa festiva, tot cu conditia sa faceti rezervare pentru cel putin 3 nopti.

oferte paste 2015, oferte paste romania

In Vatra Dornei, in schimb, va puteti caza cu 50 lei pe noapte de persoana, minimum 3 nopti si un grup de 14 persoane, fara mese incluse. Pretul creste la 160 lei sau 200 lei de persoana/noapte pentru cazare cel putin 3 nopti, demipensiune si masa festiva.

Oferte Paste pe Litoral

Si pe Litoral ofertele sunt variate, de la 130 lei/noapte pentru doi adulti, pentru cazare de minimum 2 nopti, cu mic dejun inclus, la un hotel de 3 stele din Mangalia. Pretul creste odata cu apropierea de nordul litoralului. Astfel, in Eforie Sud, la un hotel de 2 stele, sa petreceti Pastele 3 zile va costa 478 lei pentru doi adulti. Pret include si pensiune completa. Vacanta de Paste se dubleaza la pret daca alegeti sa va cazati in statiunea Mamaia, unde cu 229 euro platiti doua nopti pentru 2 adulti si mic dejun inclus, potrivit ofertelor publicate pe Litoralulromanesc.ro.

Oferte Paste in strainatate

Pentru o vacanta de Paste la vecinii nostri, bulgarii, platiti de la 28 euro/noapte/persoana intr-o camera dubla in regim all inclusive, cu conditia sa rezervati cel putin 3 nopti. Suma se apropie de 50-70 euro in functie de tipul de unitate de cazare, in statiunile deja cunoscute, de la Albena, la Sunny Beach si Nisipurile de Aur. Practic, cel mai ieftin Paste in afara Romaniei va poate costa 84 de euro de persoana/4 zile all inclusive, cost la care adaugati pretul transportului individual.

Pentru un Paste mai sofisticat, agentiile de turism au oferte de city break-uri in capitalele europene, cu preturi de la 300 euro in Praga sau 340 euro in Roma. Sumele acopera 3 nopti de cazare, biletele de avion dus-intors si taxele de aeroport. Pentru 100 de euro in plus, puteti petrece 8 zile in Creta sau in Sardinia. Asadar, cu 400 de euro platiti cazare (cu demipensiune in unele cazuri), bilete de avion, bagaj de mana si de cala si transfer hotel-aeroport-hotel pentru mai bine de o saptamana in destinatiile amintite, potrivit ofertelor de pe Vola.ro.

Sursa foto: Valiza cu iepure/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri