Unul din hotelurile detinute de George Copos prin firma ANA Hotels, Crowne Plaza Bucuresti, va finaliza la sfarsitul anului renovarea completa a tuturor celor 164 de camere, in urma unei investitii totale de 2,2 milioane euro.

"Pe langa aceste lucrari, Crowne Plaza va investi intr-o renovare a zonei de fitness si de piscina, iar in luna mai va redeschide terasa restaurantului Citronelle, lansat anul trecut sub conceptul de market to table. Aceste investitii vor fi urmate, in 2016, de un upgrade in design si functionalitate al salilor de conferinte si evenimente sociale", se arata intr-un comunicat al hotelului.

Hotelul Crowne Plaza din Bucuresti, care este operat de catre ANA Hotels in regim de franciza cu Intercontinental, l-a numit pe Angelo Zuccala in functia de general manager. Acesta il urmeaza in functie pe Franz Rattenstetter, care a condus hotelul din 2011 "Sunt incantat sa ma alatur echipei Crowne Plaza Bucharest intr-un moment atat de favorabil, in care hotelul a trecut printr-o renovare substantiala a camerelor iar investitiile continua, urmand sa includa zona de fitness, de piscina si salile de conferinte si de bal", a declarat Zuccala.

El are o experienta de 19 ani in industria ospitalitatii, ultimii 12 fiind petrecuti in cadrul InterContinental Hotels Group, unde s-a specializat in vanzari, food & beverage si in managementul operatiunilor. ANA Hotels mai detine in Capitala hotelul Athenee Palace Hilton, la mare are doua unitati - Europa si Astoria in Eforie Nord, trei unitati in Poiana Brasov (Sport Hotel & Spa, Bradul si Poiana), insu­mand 972 de camere. Compania a anuntat si renovarea celor 272 de camere ale hotelului de cinci stele Athenee Palace Hilton, una din cladirile simbol ale Capitalei, incepand cu anul vi­itor, investitia fiind estimata la 8 milioane de euro.

George Copos, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul "Loteria I", a fost eliberat din arest ca urmare a unei decizii luate astazi de magistratii de la Tribunalul Bucuresti. Decizia este definitiva. Tribunalul Bucuresti a admis astfel contestatia lui George Copos in cazul in care Judecatoria Sectorului 5 a respins, in 25 februarie, propunerea de eliberare conditionata a lui George Copos, trimisa instantei dupa ce Comisia de la Penitenciarul Rahova a stabilit ca acesta intruneste conditiile pentru a fi pus in libertate, dupa ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani. George Copos a scris cinci lucrari stiintifice in penitenciar, dar nu a dovedit ca s-a straduit sa se indrepte si nici nu a demonstrat ca a facut eforturi reale pentru reinsertie sociala, arata instanta Judecatoriei Sectorului 5 in motivarea deciziei de respingere a cererii de liberare conditionata.

Sursa foto: Facebook.com/crowne.plaza.bucharest

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri