Peste 30.000 de turisti se afla, de 1 Mai, pe litoral, potrivit estimarilor Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, numarul lor urmand sa ajunga la 35.000 pana la sfarsitul weekend-ului, iar sezonul a fost deschis oficial, vineri, la Mamaia, cu o parada cu masini de epoca, motociclete si autobuze etajate.

Presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii, Corina Martin, a declarat ca sezonul debuteaza, la fel ca in ultimii opt ani, cu o parada a litoralului romanesc, de aceasta data pe ruta Mamaia-Constanta si retur, scrie Mediafax.

"Sezonul incepe ca de obicei, de opt ani, cu traditionala parada a litoralului romanesc. Anul acesta, parada este in stilul Mamaia, pornim cu toti, prietenii de pe Facebook ai Asociatiei Litoral, ei sunt deja in autobuzele supraetajate. Asteptam oaspetii din Turcia si Italia care vor fi alaturi de noi si dam startul la Litoral 2015", a declarat, vineri, inainte de inceperea paradei, Corina Martin. La acest eveniment a fost prezent si creatorul de moda Catalin Botezatu.

"Catalin Botezatu este ambasadorul litoralului romanesc si in mod special al campaniei noastre Mamaia Style, este alaturi de noi, nu putea lipsi, deschidem impreuna sezonul litoral 2015 in Romania", a afirmat Corina Martin. Catalin Botezatu a spus ca sustine litoralul romanesc si promoveaza statiunea Mamaia, unde oamenii vin sa se distreze.

"Sunt onorat ca doamna Corina Martin m-a desemnat ambasador al statiunii Mamaia. Sunt un sustinator al acestei statiuni si, nu in ultimul rand, a ceea ce inseamna turism in Romania si dezvoltarea turismului pe acest litoral minunat, care trebuie promovat mult mai mult. Fac orice pentru a promova statiunea Mamaia. Multi vor alege si in acest an aceasta statiune pentru ca este cea mai frumoasa statiune, este statiunea in care oamenii vin sa se distreze, unde divertismentul este la el acasa si unde oameni precum Corina Martin pun umarul si fac tot ce este posibil sa fie bine", a declarat Catalin Botezatu.

Corina Martin a spus ca pe litoral se afla peste 30.000 de turisti, dar numarul acestora va depasi 35.000 pana la sfarsitul weekend-ului. "Peste 30.000 de turisti in mod cert sunt acum pe litoral, peste 35.000 pana la finalul weekend-ului. Mamaia este suta la suta ocupata la intreaga capacitate pusa la bataie, asa cum am anuntat, va fi un weekend plin de distractie si asa va fi toata vara", a afirmat presedintele Asociatiei Litoral-Delta Dunarii.

Apoi a fost dat startul paradei, aceasta fiind deschisa de catre Corina Martin si Catalin Botezatu, care s-au aflat impreuna intr-o masina decapotabila. Au urmat apoi masinile de epoca, motocicletele Seawolves, masinile de drift de la Smart Driving Series si autobuzele etajate. Parada a pornit din parcarea de la Telegondola din Mamaia, a parcurs intreaga statiune, s-a intors apoi catre municipiul Constanta, a traversat bulevardul Alexandru Lapusneanu, apoi a mers pe bulevardul Tomis ajungand in zona veche a orasului, dupa care a revenit in Mamaia. Nu doar turistii au preferat de 1 Mai statiunea Mamaia, ci si constantenii. Unii dintre ei au preferat sa se plimbe pe faleza din statiune, iar altii au venit si si-au asezat gratarele pe malul lacului Siutghiol, petrecand aceasta zi la iarba verde.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri