O cursa aeriana care leaga Constanta de Milano (Bergamo) a fost introdusa de compania Blue Air, primul zbor pe aceasta ruta avand loc sambata, iar cursele tur-retur urmeaza sa fie operate in doua zile ale saptamanii.

Potrivit reprezentantilor companiei Blue Air, de pe Aeroportul "Mihail Kogalniceanu" a decolat, sambata, prima cursa catre Milano, printre pasageri fiind si agenti de turism si jurnalisti italieni care au participat la un infotrip pe litoralul romanesc. Astfel, avioanele catre Milano (Bergamo) vor decola de pe Aeroportul "Mihail Kogalniceanu" in zilele de miercuri si sambata, la ora 12.40, urmand sa ajunga la destinatie la ora 14.10, iar cursele dinspre Italia vor fi efectuate tot miercurea si sambata, de la ora 8.40, ajungand in Romania la ora 12.10, scrie Mediafax.

Pasagerii Blue Air care vor calatori pe noua ruta in perioada mai-iunie 2015 vor beneficia de Fast Track gratuit in Aeroportul din Milano (Bergamo). Fast Track este un serviciu care permite calatorilor sa ajunga mai repede la avion. Ei trebuie sa mearga la intrarea Fast Track din aeroport, dupa ce au incheiat formalitatile de check-in, sa scaneze codul de bare de pe cartea de imbarcare si astfel vor intra pe culoarul special cu acces rapid catre controlul de securitate, sustin reprezentantii companiei.

Preturile pentru zborul Constanta-Milano (Bergamo) incep de la 27,99 de euro. De pe Aeroportul "Mihail Kogalniceanu" mai exista o cursa regulata catre Istanbul si retur, operata de compania Turkish Airlines, iar din luna iunie va fi disponibila si o cursa spre Londra, a companiei Wizz Air.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri