Romania si Bulgaria vor oferi pachete turistice comune in centre spa, de la inceputul lui 2016, in cadrul unui proiect finantat de Uniunea Europeana, relateaza Novinite.

Prin aceste pachete, turistii vor avea oportunitatea sa calatoreasca si sa stea in doua statiuni spa, una in Romania si una in Bulgaria, beneficiind atat de balneoterapie cat si de mostenirea romana. Rezervarile pentru acest program vor putea fi facute online, scrie Mediafax.

Proiectul a fost prezentat in orasul bulgaresc Sandanski, in timpul celui de-al doilea congres al Uniunii Bulgare a Balneologiei si Turismului.
Secretarul general al Asociatiei Europene Spa, Joachim Lieber, coordonator al proiectului, a subliniat ca acesta va fi primul pachet turistic trans-fruntalier.

Pachetul turistic va fi pe o perioada de opt zile, primele urmand sa fie petrecute in statiunea romaneasca Herculane. Ulterior, turistii vor vizita capitala Bulgariei, Sofia, si orasul statiune Varset, urmand sa fie cazati in statiunea Hisaria.

Pachetul turistic mai include o excursie in orasul Plovdiv, care va fi Capitala Culturala Europeana in 2019, si o vizita la vestigii romane. Proiectul "Centre termale romane spa in Europa", finantat de UE, reuneste asociatii si statiuni spa din Romania, Bulgaria, Frata, Germania, Ungaria, Italia, Portugalia, si Grecia.

Sursa foto: Spa/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri