Agentia de turism Eturia, specializata in destinatii exotice, a investit in cei 8 ani de activitate peste 200.000 de euro in deplasarile angajatilor, scopul acestor calatorii fiind de a testa si verifica fiecare serviciu aflat in portofoliul agentiei.

In 2014, agentia fondata de antreprenorul Sorin Stoica a inregistrat o cifra de afaceri de peste 5,3 milioane de euro si are 30 de angajati.

„In 2015 s-a investit mai mult in inspectarea celor mai solicitate destinatii, precum Republica Dominicana, Cuba sau Mexic”, spun reprezentantii Eturia.


Top destinatii solicitate de romani

In ultimul an, tot mai multi turisti romani aleg sa-si petreaca concediul in Republica Dominicana. Agentia Eturia a trimis in 2014 peste 750 de turisti romani in aceasta destinatie. Cuba, Indonezia si Thailanda sunt urmatoarele destinatii in top, avand 634, respectiv 586 si 468 de turisti trimisi de Eturia. Cand vine vorba de plaja, se mai adauga in clasament Mexic, Mauritius si Maldive, dar incep sa prinda si destinatii precum Costa Rica, Argentina sau Cambodgia.

Pentru cei cu bugete mai mici, o buna optiune in 2014 a fost si Portugalia. Pentru cei cu bugete mai mari, Eturia a scos pe piata pentru acest an si circuite in Australia sau Noua Zeelanda.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri