O noua companie aeriana - LOT Polish Airlines - va opera, din luna ianuarie, dupa negocieri care au durat opt ani, pe Aeroportul International "Avram Iancu" din Cluj, urmand sa introduca patru zboruri pe saptamana catre Varsovia si retur.

Potrivit unui comunicat transmis de Aeroportul International "Avram Iancu" Cluj, compania aeriana LOT Polish Airlines a decis sa intre, din ianuarie, in randul firmelor care au zboruri din Cluj, astfel ca a introdus o cursa spre Varsovia, cu o frecventa de patru zboruri pe saptamana, scrie Mediafax.

Zborurile vor avea loc in zilele de marti, miercuri, sambata si duminica, iar biletele de calatorie pot fi deja achizitionate pe site-ul companiei.
Zborul Cluj-Napoca - Varsovia va asigura conexiuni cu principalele orase din Polonia, cu importante aeroporturi din Europa, dar si cu destinatii din Statele Unite (Chicago, New York), Canada (Toronto), China (Beijing) si Japonia (Tokyo).

"Negocierile cu aceasta companie au inceput in anul 2007, concretizandu-se azi, cu o tripla premiera pentru Aeroportul International Cluj: o noua companie aeriana, o noua destinatie in reteaua noastra de rute - Varsovia - si o noua tara europeana - Polonia. Pasagerii nostri vor avea posibilitatea sa zboare spre capitala Poloniei, un important hub aerian si de acolo, mai departe, spre toate conexiunile oferite de operatorul aerian polonez", arata directorul aeroportului, David Ciceo.

Aeroportul International Cluj ofera peste 23 destinatii regulate, spre 12 tari de destinatie, din Europa si Orientul Mijlociu, fiind operate de catre companiile aeriene Tarom, Lufthansa, Wizz Air si Vueling. Acestora li se adauga noua destinatii turistice. LOT este compania aeriana de stat a Poloniei. Flota transportatorului este formata din 48 de avioane, acestea ajungand in 60 de destinatii din Europa, Orientul Mijlociu, America de Nord si Asia. Compania are zboruri zilnice si de pe Aeroportul International "Henri Coanda" Otopeni.

Tupungato / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri