Operatorul aerian low-cost Blue Air vede un potential de pasageri la Iasi si lanseaza trei curse noi, Roma, Paris si Londra, dupa ce in iulie a introdus cursa Bucuresti-Iasi, cu doua frecvente pe zi.

Biletele de avion sunt disponibile incepand de la 32.90 euro/ segment cu toate taxele. "Blue Air a fost infiintata cu scopul de a face transportul aerian accesibil tuturor romanilor si sa aduca Europa mai aproape de principalele orase din Romania, misiune pe care o avem si astazi la mai mult de 10 ani de la infiintare. Aeroportul International Iasi reprezinta a cincea baza operationala a Blue Air, iar lansarea acestor 3 noi rute demonstreaza increderea pe care o avem in potentialul de dezvoltare a acestei regiuni. Londra si Paris se vor bucura de 2 frecvente pe saptamana, iar Roma se va opera cu 3 frecvente, din 25 octombrie 2015", a declarat Gheorghe Racaru, director general Blue Air.

"Oriunde in lume, pe orice aeroport, venirea unei companii aeriene noi reprezinta un reper de evolutie‎ pentru ca, in cele din urma, consumatorii de transport aerian migreaza spre acele aeroporturi unde ofertele sunt multiple. Insa privim ca reusita primordiala conectarea directa a Iasului de o noua destinatie, Paris. Aceasta a fost poate cea mai asteptata destinatie, de catre toate mediile socio economice”, a declarat Marius Bodea, presedinte al consiliului de administratie al Aeroportului International IASI.

Rute Blue Air:

- din Bucuresti: Barcelona, Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Florenta, Iasi, Koln, Larnaca, Liverpool, Londra, Madrid, Malaga, Milano (Bergamo), Milano (Linate), Napoli, Nisa, Paris, Roma, Stuttgart, Torino, Valencia
- din Bacau: Bologna, Bruxelles, Catania, Dublin, Liverpool, Londra, Milano(Bergamo), Paris, Roma, Torino
- din Sibiu: Stuttgart
- din Constanta: Milano (Bergamo)
- din Iasi: Londra, Paris, Roma
- din Larnaca: Atena, Salonic
- din Torino (Caselle): Bari, Catania, Ibiza

Baze operationale Blue Air:

Romania: Bucuresti, Bacau, Iasi
Externe: Larnaca, Torino (Caselle)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri