Wizz Air introduce un nou sistem simplificat pentru schimbarile de bilete, pasagerii pot astfel modifica data sau ruta de zbor prin achitarea unei taxe in valoare de 50% din tariful biletului initial, plus orice diferenta pentru bilete, si pentru taxele de bagaj, intre zborul initial si cel nou.

Pasagerii pot evita in totalitate taxa de schimbare de zbor daca acceseaza serviciul Plus Fare la rezervarea initiala sau prin achizitionarea WIZZ Flex pentru zece euro per zbor, un serviciu suplimentar la pachetul de baza (Basic Fare). Atat Plus Fare, cat si Wizz Flex permit schimbari nelimitate de zbor.

"Introducem acest nou sistem simplificat ca parte a dezvoltarii noastre constante de a le oferi clientilor si mai multe optiuni din momentul rezervarii biletului si pana la destinatie”, scrie Daniel de Carvalho, purtatorul de cuvant Wizz Air.

Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, care opereaza o flota de 63 de aeronave Airbus A320 si ofera mai mult de 380 de rute din 22 de baze, ce leaga 112 destinatii din 38 de tari. Toate zborurile sunt operate pe aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri. Noile aeronave Airbus A321 vor fi livrate incepand cu noiembrie 2015.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri