Paralela 45 lanseaza Blind Holiday, un concept de vacanta prin care turistii romani afla direct pe aeroport in ce destinatie vor pleca.

Timp de o saptamana, romanii vor vedea pe pagina de Facebook Paralela 45 o serie de oferte de vacante la preturi de 299, 399, respectiv 499 de euro/ persoana. Ofertele prezentate vor include numarul de nopti de cazare, numarul de stele pe care le are hotelul, tipul de masa, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport si intervalul de plecare. Data exacta de plecare o vor afla cu 48 de ore inainte, iar destinatia le va fi dezvaluita abia atunci cand ajung in aeroport.

"Am dorit sa aducem pe piata turismului din Romania un concept special pentru turistii deschisi catre nou, care vor sa traiasca si o experienta altfel. Practic iti cumperi o vacanta cu garantia si increderea ca se va ridica la nivelul asteptarilor tale, iar destinatia o afli cand ajungi la aeroport. Sunt sigur ca turistii romani vor aprecia o initiativa indrazneata. Vrem sa aratam ca putem oferi si pachete pentru turistii mai nonconformisti", a declarat Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

Ofertele Blind Holiday se adreseaza doar persoanelor cu varsta de peste 18 ani, iar plata se face exclusiv online. Repartizarea in cazul acestor vacante se va face in limita locurilor disponibile, in ordinea rezervarilor.

Sursa foto: Turisti fericiti/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri