Cel mai nou parc de distractii din Romania, Miramagica, va fi inaugurat la sfarsitul lunii august, in incinta parcului Herastrau din Capitala, si va include cea mai mare roata de distractii din tara noastra, supranumita Roata Bucurestiului, conform Mediafax.

Conceptul Miramagica a fost creat si implementat de o echipa de designeri internationali, care si-au pus amprenta asupra unor parcuri de divertisment din Marea Britanie, Spania si Italia.

Conform sursei citate, in noul parc de distractii, copiii si cei mari se vor putea bucura de atractii de divertisment inovatoare, in aer liber. In topul acestora se va afla Roata Bucurestiului, cu diametrul de 25 de metri, cea mai inalta din Romania, potrivit organizatorilor, fiind completata de alte sapte jocuri si elemente de atractie pentru intreaga familie, printre care turnul Spark, caruselul Tornado, masinute tamponabile, barcute si trenulet.

De la sfarsitul lunii august si pana la sosirea iernii, copiii se vor putea bucura de atractii in fiecare zi a saptamanii, iar, in weekenduri, vor avea parte de evenimente tematice si alte surprize.

Miramagica este situat la intrarea in parcul Herastrau, dinspre Soseaua Nordului (numarul 7-9).

Dezvoltatorul acestui parc de distractii este Britta Trading, o companie cu capital 100% romanesc, cunoscuta in domeniul de entertainment indoor pentru copii.

Citeste si: Cum a construit o romanca cel mai spectaculos parc de distractii indoor din regiune

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri