Compania aeriana low-cost Wizz Air a numit trei noi ambasadoare de brand in Romania, care au fost votate de 69.000 de pasageri ai operatorului de zbor sa reprezinta atat traditia Wizz, cat si serviciile de la bordul aerononavelor.

Ambasadoarele sunt Andreea Denis Filip (25 de ani) si Ozana Timar (21), ambele din Bucuresti, si Aniela Bozdogescu (28 de ani) din Craiova. Denis, Ozana si Aniela vor reprezenta WIZZ si Romania in reteaua de 38 de tari Wizz Air.

Ambasadoarele isi mentin in acelasi timp atributiile lor obisnuite de la bordul aeronavei si, de asemenea, vor fi disponibile pentru activitati cu presa, scoli si alte entitati unde ele sa promoveze publicului profesia lor.

Wizz Air, compania aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, opereaza o flota de 63 de aeronave Airbus A320 si ofera mai mult de 380 de rute de la 22 de baze, care leaga 112 destinatii din 38 de tari.Echipa Wizz Air include peste 2.300 de profesionisti. Wizz Air este listata la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ si este inclusa in calculul indicilor FTSE 250 si FTSE All-Shares.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri