Cea mai cautata destinatie de lux de catre romani pentru Revelion este Mauritius – Insula din Paradis, cu preturi de la 2.290 euro de persoana, potrivit agentiei de turism Paralela 45.

Oferta de Revelion include transport charter (zbor direct) Bucuresti – Mauritius si retur cu compania Tarom, 7 nopti de cazare la hoteluri de 5*, cina de Revelion, transferuri aeroport – hotel – aeroport si asistenta turistica in limba romana.

Si Zanzibar este o destinatie cautata de romani pentru vacanta dintre ani. O saptamana pe insula africana costa peste 2.400 euro de persoana, pret care include transport cu avionul Bucuresti – Dar Es Salaam – Bucuresti (schimbarea curselor la Istanbul) cu compania Turkish Airlines si transport cu avionul Dar es Salaam – Zanzibar si Zanzibar – Dar Es Salaam cu companie locala, 6 nopti cazare cu demipensiune in hotel Karafuu Beach Resort & Spa 5* in camere standard (sau similar), transferuri aeroport – hotel – aeroport, insotitor roman de grup.

Un alt pachet la mare cautare este cel cu destinatia Panama – Costa Rica, o oferta ce include transport cu avionul Bucuresti-Paris-Panama City si retur, 9 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 4 si 5* (Panama City, San Jose, zona vulcanului Arenal), transport cu autocarul pe tot parcursul programului, ghid local. Pentru acest pachet de Revelion, preturile incep de la 2.195 de euro/persoana.

Vanzarile pachetelor de Revelion cu destinatii de lux au crescut cu 5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata statisticile interne Paralela 45.

"Am observat o crestere a cifrei vanzarilor vacantelor de lux, in special pentru pachetele de Revelion. Sunt din ce in ce mai multi romani care le solicita, fiind dispusi ca pentru un Revelion de neuitat, intr-o destinatie exotica si luxurianta, sa plateasca sume de peste 2000 de euro de persoana. In perioada ce urmeaza, ne asteptam la un numar mai mare de rezervari pentru asemenea pachete", declara Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

Romanii care isi permit achizitionarea acestor pachete au venituri pe familie de peste 5.000 de euro lunar si varste cuprinse intre 35 si 50 de ani si sunt oameni cu un program incarcat, care isi doresc ca vacantele lor sa fie organizate pana la cel mai mic detaliu. Acestia au fie functii de conducere in companii, fie gestioneaza propria afacere. Sumele pe care le platesc pentru un Revelion de lux trec de 2.000 de euro/ persoana.

Sursa foto: Mauritius/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri