Aeroportul International Las Vegas McCarran

Aeroportul International Las Vegas McCarran

Aeroportul International Las Vegas McCarran are circa 1.300 de aparate pentru jocuri de noroc amplasate in terminalele 1 si 2, iar la Muzeul de aviatie Howard W. Cannon (in terminalul 1) puteti vedea istoria aviatiei din sudul Nevadei si puteti duce copii in zona de joaca inspirata din aviatie.

Un bilet de avion din Bucuresti pana in Las Vegas costa in septembrie de la 888 de euro cu British Airways si American Airlines, cu escale in Londra si New York/Miami.

Sursa foto: Tupungato / Shutterstock.com

Aeroportul Changi Singapore

Aeroportul Changi Singapore

Aeroportul Changi Singapore are o gradina sub forma de fluture cu doua etaje, o cascada de 9 metri, 40 de specii de cactusi, orhidee si floarea soarelui. De asemenea, pe acoperisul aeroportului exista o piscina, un Fish Spa care ofera tratamente precum pedichiura peste, masaje cu pietre calde.

Zborul din Bucuresti pana in Singapore dureaza peste 12 ore, un bilet de avion costa de la 760 de euro cu Turkish Airlines, escala fiind prin Istanbul.

Sursa foto: Asif Islam / Shutterstock.com

Aeroportul Dubai International

Aeroportul Dubai International

Aeroportul Dubai International este cel mai mare spatiu duty-free din lume, cu o suprafata de peste 17.000 de metri patrati. Aici mai gasiti si o sala de fitness cu piscina sau va puteti relaxa in cateva gradini.

Cel mai ieftin bilet de avion catre Dubai cu plecare din Bucuresti in septembrie este de 440 euro cu Aegean Airlines si Etihad Airways, cu escale la Atena si Abu Dhabi.

Sursa foto: Philip Lange / Shutterstock.com

Aeroportul Seoul Incheon

Aeroportul Seoul Incheon

Aeroportul Seoul Incheon este locul unde timpul poate trece foarte repede, turistii au la dispozitie doua cinematografe, un patinoar si sapte gradini. Centrul de cultura ofera de asemenea muzica live si spectacole de dans.

Un bilet de avion din Bucuresti catre Seoul costa in jur de 900 euro cu escala la Milano si Roma prin Alitalia.

Sursa foto: Nuk2013 / Shutterstock.com

Aeroportul International Vancouver

Aeroportul International Vancouver

Aeroportul International Vancouver din Canada prezinta lucrari realizate de artisti autohtoni precum Bill Reid si Acvariul Vancouver unde puteti vedea mai mult de 5.000 de creaturi marine in rezervorul de 75.000 de litri.

Zborul pana in Vancouver din Bucuresti este cu escala la Milano si New York cu Alitalia si Delta, iar pretul cel mai mic pentru un bilet de avion dus-intors in septembrie este de 1070 de euro.

Sursa foto: CNN Travel

Aeroportul Schiphol Amsterdam

Aeroportul Schiphol Amsterdam

Aeroportul Schiphol Amsterdam gazduieste o ramura a Riijkmuseum unde puteti descoperi muzica olandeza, literatura, arta si un cinema 6XD, unde aveti cinci minute de film cu efecte speciale. Pentru relaxare inainte de zbor puteti sa incercati oxigenul infuzat cu lavanda si eucalipt.

Cu 300 de euro puteti ajunge la Amsterdam in septembrie daca alegeti un zbor dus-intors cu Alitalia prin Milano.

Sursa foto: Bokstaz / Shutterstock.com

Aeroportul Tokyo Haneda

Aeroportul Tokyo Haneda

Pe Aeroportul Tokyo Haneda calatorii pot admira milioane de stele care se aprind la planetariul Starry Cafe sau pot incerca ceva traditional: sushi, ramen, kushiage, tonkatsu, si sukiyaki in Edo Marketplace.

Biletul de avion pana in Tokyo este de 780 euro in septembrie cu plecare din Bucuresti. Zborul este cu Alitalia si escala la Milano.

Sursa foto: cowardlion / Shutterstock.com

Aeroportul Taoyuan International

Aeroportul Taoyuan International

Aeroportul Taoyuan International din Taipei, Taiwan, are o biblioteca e-book, unde puteti inchiria un iPad sau e-reader cu aproximativ 400 de carti, precum si o serie de carti obisnuite, ziare si reviste in limba engleza si chineza.

Un bilet de avion dus-intors in septembrie din Bucuresti costa 740 euro cu Tarom si China Airlines, cu escala la Viena.

Sursa foto: CNN Travel

Aeroportul International Austin-Bergstrom

Aeroportul International Austin-Bergstrom

In fiecare saptamana, Aeroportul International Austin-Bergstrom din Austin, Texas, gazduieste concerte de muzica live de la jazz la muzica de dans si spectacole.

Un bilet de avion pana in Texas este in jur de 1000 de euro in septembrie pentru un zbor dus-intors cu plecare din Bucuresti. Zborul este cu escala la Paris si Detroit, fiind operat de Air France.

Sursa foto: CNN Travel

Aeroportul Zurich

Aeroportul Zurich

Ciocolata elvetiana si ceasurile nu sunt singurul fel in care va puteti ocupa timpul pe Aeroportul din Zurich, puteti inchiria biciclete sport, patine cu role sau bete pentru mersul nordic pentru a explora zona din afara aeroportului in timpul escalelor lungi.

Un bilet de avion dus-intors pana in Zurich cu plecare din Bucuresti este de 200 de euro cu tot cu taxe. Zborul cu escala prin Berlin este operat de Air Berlin.

Sursa foto: CNN Travel

Sursa foto: Tang Yan Song / Shutterstock.com