Programul „Litoralul pentru toti”, propus de Alin Burcea la inceputul anilor 2000, este implementat si in perioada 31 august -11 octombrie a acestui an. Romanii pot gasi oferte accesibile de cazare, beneficiind de reduceri substantiale. Agentia de turism Paralela 45 propune oferte incepand de la 199 lei de persoana pentru cazare de 6 nopti si ofera consultanta romanilor care vor sa ajunga in aceasta perioada la mare.

"Sunt mandru de faptul ca programul pe care l-am propus personal se deruleaza in continuare si promoveaza ideea de turism accesibil tuturor. Ca in fiecare an, ofertele pe care le propunem sunt destinate romanilor care doresc un sejur la mare in extrasezon, cu reduceri semnificative la tariful de cazare. Preconizam o crestere cu 3% a vanzarilor din aceasta perioada fata de cele de anul trecut", declara Alin Burcea, presedinte Paralela 45.

Preturile ofertelor din program incep de la 199 lei si ajung pana la 1.368 lei de persoana, in functie de hotel, de tipul cazarii si de perioada. In statiunea Jupiter, cazarea la un hotel de 3 stele costa doar 199 lei/persoana, in perioada 04.09 – 12.09.

In Mamaia, statiunea denumita „perla litoralului romanesc”, oferta pentru 6 nopti de cazare la hotel de 2 stele costa 243 lei. Un sejur de 5 nopti la hotel de 3 stele recomandat familiilor cu copii, cu mic dejun inclus, are pretul de 399 lei/ persoana. Tot in Mamaia, sejurul de 6 nopti la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus costa 364 lei de persoana in perioada 01.09-15.09.

Pentru turistii care prefera sa scape de orice grija in vacanta, oferta Paralela 45 include sejururi all inclusive pentru perioada 03.09 – 13.09, cu preturi de la 1.045 lei de persoana pentru 5 nopti de cazare la hotel de 4 stele in statiunea Mamaia. Romanii care isi doresc sejur cu mic dejun sau demipensiune pot achizitiona pachete la 420, respectiv 664 lei/persoana pentru o vacanta de 5 nopti la hotel de 3 stele.

Paralela 45 activeaza de peste 25 de ani pe piata vacantelor si ce detine o retea nationala formata din 35 de agentii si aproape 200 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri