Ryanair va suplimenta in 2016 numarul de avioane pe 20 de trasee pe care opereaza compania si va intra pe patru noi rute, numarul total al acestora urmand sa depaseasca 150, relateaza Bloomberg.

Ryanair lanseaza ruta Bucuresti - Milano Malpensa din decembrie

Ryanair intorduce din 2 decembrie o noua ruta de iarna, Bucuresti - Milano Malpensa, cu o frecventa de patru zboruri saptamanale. “Romania este piata cu o crestere semnificativa pentru Ryanair, iar noi vom continua sa conectam Bucurestiul cu orasele importante din Europa. Suntem fericiti sa il conectam in aceasta iarna cu cea de-a patra destinatie din Italia, pe langa Roma, Milano Bergamo si Bologna”, a declarat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Romania a Ryanair.

Operatorul aerioan low-cost a mai anuntat miercuri ca traficul de pasageri al companiei a crescut cu 15% in primele opt luni ale acestui an. Gradul de incarcare al aeronavelor Ryanair a fost de 95% in august, in crestere de la 93%, scrie Mediafax.

In luna august, numarul de pasageri a avansat cu 10%, la 10,4 milioane de persoane, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Compania cu sediul la Dublin urmeaza sa infiinteze o noua baza de operatiuni la aeroportul Malpensa din Milano, pe 1 decembrie, printr-o investitie initiala de 100 de milioane de dolari.

Directorul de marketing al Ryanair, Kenny Jacobs, a declarat anterior ca preturile scazute ale carburantilor si capacitatea de transport a companiei determina scaderea preturilor. El a mai aratat ca servirea de alimente in timpul curselor pe distante lungi reprezinta o "evolutie naturala" pentru transportatorul aerian.

Sursa foto: Ryanair/ Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri